Teröre teslim olmayacağız.

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,731
25,996
ordu-turkey
Öncelikle istanbullu tüm forumdaşlara geçmiş olsun.İstiklal caddesi istanbulun herşeyinin hatta çizgiromanlarının da olduğu bir alandır.Bazı şeyleri yazmaya gerek yok çünkü ülkemiz tarihinin en kötü dönemini yaşıyor.Başka ülkede bu olsa kesin şu an istifa edenler olurdu.Bizde siyaset olarak çok kötü bir dönemdeyiz.Ölen insanlar yabancı da olsa suçsuz insanlardı.Turist olarak bu ülkeye gelmiş ve bizleri tanımak isteyen bu insanlar maalesef hayatlarını yitirdi.Allah rahmet eylesin.Çok yazacak şeyim var içim çok dolu içimden çok beddualar ediyorum.Ama biliyorum ki adalet er yada geç yerine gelecek.Saygılarımla.
 

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,471
27,099
Terörden medet uman,destek veren,arka çıkıp kollayan veya sevinen kim varsa Allah belasını versin.
Ölenlere rahmet,yaralılara Allah'tan acil şifalar diliyorum.
Ağzımızın tadı tuzu kalmadı...
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,545
28,678
İzmir
hareketli_bayrak3.gif
 

abdullahersoy

Aktif Üye
19 Ocak 2012
311
668
Bu vatana kastedenlere verilecek cevap olmalı. Bu millet neden susuyor anlamıyorum. Bir futbol maçı taraftarı bile daha fazla tepki gösterirken milletin birliği, dirliği hatta bağımsızlığı tehlikede buna rağmen kılı kıpırdamıyor. Arkadaşlar bu günlere sırayla geldik. Genel kurmay başkanını terörist diye yargılayan bir zihniyet yaptığının yanlış olduğunu anladıysa bile en az on yıl kaybetmiş ve teröristlere epey fırsat vermiştir. Herkes sorumluluğunu bilmeli laf değil iş yapmalıdır. Ordumuz ve vatandaşlarımızdan şehid olanlara kurban gidenlere Allah Rahmet etsin. Yaralılara acil şifalar diliyorum. İnşallah idareciler akıllarını başlarına alırlar. Terörle müzakere olmaz !!!
 

kandraks53

Onursal Üye
29 Ağu 2010
2,778
7,995
Teslim olmuyoruz da ..Milletin önüne düşecek cesaretimiz,ardına düşeceğimiz lider yok..Hep böyle lanetleyip duracakmıyız?Teröristle anlaşılmaz,savaşılır..Savaşamıyoruzda..Lanet olsun terörede,teröristede,onlardan nemalananlarada..
 
Üst