sarkomer
Yönetici
- 18 Ağu 2009
- 13,336
- 303,378
Paylaşıma devam...
İlgili seride sadece bu sayının kırmızı olması sürekli gözüme batıyordu. Gittim aradım ve şansıma buldum. Kaliteyi düşürmemek için iki bölüm halinde paylaşıma açacağım.Şimdilik ilk bölüm; en yakın zamanda da taranması devam eden ikincisi...Umarım beğenilir.
Tüm gönül dostlarına saygılarımla...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kitabın adı......................................................................................... Teksas- Zor Görev
Kitabın serisi...................................................................................... Çizgi Roman Klasikleri Arşiv Dizisi:2
Yayın Hakları...................................................................................... Aksoy Yayıncılık
Yazan............................................................................................... Esse Gesse
Kitabı tarayarak naçizane paylaşıma açan..................................................... Sarkomer
Kitabın taranma şekli............................................................................. Pay sahipleri düşünülerek tek, tek, tek, tek...
Kitabın toplam sayfası............................................................................ 292
Paylaşıma açılan SADECE BİRİNCİ BÖLÜMÜN sayfa sayısı..................................... 148
Bir tek sayfanın taranması için harcanan zaman.............................................. Takriben 1-1.5 dakika
SADECE BİRİNCİ BÖLÜMÜN taranması için geçen zaman...................................... 1-1.5 dakika x 148 sayfa = 148-222 dakika( 3-4 saat)
SADECE BİRİNCİ BÖLÜMÜN taranması, boyutunun azaltılması, linke yüklenmesi, kapak
resminin ayarlanması vb gibi işlemlere ayrılan toplam süre.................................. 4-5 saat
Kitabın BİRİNCİ BÖLÜMÜNÜN paylaşıma açıldığı gün ve saat................................. 31 Mayıs 2009, Saat:18.32
Kitabın BİRİNCİ BÖLÜMÜNÜ şu ana kadar download eden değerli kardeşlerimin sayısı.... 23 kişi
Kitabın BİRİNCİ BÖLÜMÜNe gelen mesaj sayısı................................................. 1 (BİR), evet 1 (BİR)
Mesajı yazan değerli gönül dostum, arkadaşım (sağolsun)................................... "Savok"
İzninizle biraz dinlenerek düşüneceğim. Bu güzide foruma küçücük bir katkım olduysa ne mutlu bana. Hepinizi fiziki olarak tanımasam da tanır gibiyim. Önemli olan gönül değil mi?
Paylaşıma...
İkinci bölümü de başta "Üstat Bakunin" olmak üzere tüm moderatör kardeşlerim ve gönül dostları için gönderiyorum. SAYGILARIMLA...
Moderatör tarafında düzenlendi: