Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aksoy Yayıncılık - Çizgi Roman Klasikleri Arşiv Dizisi - Sayı 01 - Nehirde Dehşet
"göksel C." kardeşim Teksas'a ilişkin bu serinin devamı var mı, varsa kaç sayı devam ediyor? Bilginiz dahilinde bilgilendirirseniz sevinirim. Ayrıca tüm değerli paylaşımlarınız ve paylaşılabilir linklerden dolayı gönülden teşekkürler...
sarkomer kardesim serinin 3. sayisi -Insan avi- ve 6.sayi -batakligin efendisi - cbr formatinda var en kisa zamanda ekliyecegim 5. sayi -gizli emir - de var yanliz pps formatinda oldugundan eklemeyi düsünmedim yine pps formatinda -intikamcilarin ini -nin 1. ve 2. bölümü de var.illede isteriz derseniz daha sonra eklerim sevgiler saygilar...
Sözü mü olur değerli kardeşim" göksel C.", hemen cevap veriyorum; ille de isteriz, ille de isteriz... Şimdiden teşekkürlerimizi sunuyorum. Eksik olma değerli kardeşim...