Marvel's Spider-Man II #01

Fate

Çeviri & Balonlama
1 Mar 2021
482
16,337

Marvel%27s-Spider-Man-2-01-00.jpg





Marvel's Spider-Man 2 oyunundaki olaylar öncesinde
Peter ve Miles yepyeni bir tehditle yüzleşmek için
bir araya geliyor!



Keyifli okumalar!



 

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,100
6,472
Son zamanlardaki mesajlarıma baktığımda , konularımın daha çok Avrupa kaynaklı ( ağırlıklı olarak İtalyan , Fransız ) olduğunu görüyorum. Çizgi Diyarımızda , çeşitli ülke ve dillerde , dostlarımızın gayretli faaliyetleriyle birçok çizgi roman paylaşılmakta. Mesajlarıma kaynak oluşturan çizgi romanlar dahilinde , mangaların ya da Amerikan firmalarına ait olanların daha az olmaları tesadüfi olabilir ya da alanımızdaki dostların taleplerinin sonucu olabilir . Ancak , kuşkusuz her kaliteli eseri ilgiyle izlediğini gördüğüm dostların , Amerikan yayınlarına da rağbet ettiği bir gerçek. İçinde bulunduğumuz 2023 yılına baktığımızda , dünya üzerinde manga satışlarının hissedilir seviyede artışlarının yanında , başta Amerikan şirketleri olmak üzere , Avrupa şirketlerinin de '' satış düşüşleri '' ( onlar '' kriz '' olarak değerlendiriyor ) görülmekte. Tüm bunları sayın @Fate tarafından bizlere sunulan , oldukça önemli Spiderman macerası için yazdım. Zira , yayınevi olan Marvel ; içinde bulunduğumuz 2023 yılına ait olarak geçtiğimiz Eylül ayı itibariyle , önemli Amerikan çizgi romanları satış noktaları ele alındığında , en çok satılan ilk 15 çizgi romanın içinde 10 adetle yine liderliğini koruyor. Üstelik , ilgili macera '' Gamerverse '' yani ilgili oyun hikayesinden yola çıkması gibi önemli özelliğe de sahip. Gözalıcı kadro tarafından hazırlanan bu macera için , sayın @Fate'ye teşekkür ederim. Amerikan çizgi roman dünyası , '' süper kahraman '' dünyası olarak anılmakla birlikte , süper kahraman sınıfında olmayan '' syberpunk '' ya da '' belgesel '' gibi pek çok konu başlıklarını da barındırıyor. ( Chris Ware , Brandon Graham farklı grafik çalışmalarıyla ilk aklıma gelen sanatçılar . ) Amerikan çizgi romanları alanında , süper kahraman dışı farklı sanatçılardan da örnekler paylaşırsanız sevinirim.
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,545
28,671
İzmir
Gamerverse etiketiyle daha önce paylaşılan Örümcek Adam macerasını ana evrende geçmiyor diye çok sonraları bir boş vakitte okuma hatasını yaptım.
Gerçekten çok güzel bir maceraydı. Bu kez aynı hatayı yapmayıp, hemen okuyacağım. Paylaşımınız için çok teşekkür ederim.
 
Üst