KRAL CONAN 03 Altın Harabenin Prensesi

TOY

Çeviri & Balonlama
9 Eki 2016
533
7,238
KRAL CONAN 03 Altın Harabenin Prensesi


rRHPUR.jpeg


Evet, Kimmeryalı kılıç ve büyücülük kahramanının hikayesine devam ediyoruz, ancak bu hikaye özellikle Howard'ın hiç yazılmamış hikayeler üzerine düşünmesinden ilham alıyor. Howard, Conan'ın hikayesini kronolojik olarak anlatmadı (aslında, yayınlanan ilk Conan hikayesi olan "Kılıçtaki Anka Kuşu" onun hükümdarlığı sırasında başlar), bu da son CONAN çizgi roman serisinde onurlandırdığımız bir gelenek ve bir noktada Conan'ın hayatının ilerleyen dönemlerinde nereye gideceği, potansiyel olarak Hyborian kıtasının batısını keşfedeceği konusunda bir varsayımda bulundu. Bu tohumdan yola çıkan Jason, Robert E. Howard'ın sadece yüzeyini çizdiği şeyi nihayet keşfederek yepyeni bir hikâye hazırladı. REH'in memnun olacağını umuyoruz ve sizlerin de bizimle birlikte yelken açmanızdan heyecan duyuyoruz. Sıkı durun, biz bitirmeden önce biraz çalkantılı sular olacak.
--Mark Basso



Krallar sadece insanlardır. Taçları bazen akıllarını ezer. Bunu babamdan öğrendim. Birkaç şeyle birlikte.

BİR ÖNCEKİ SAYI İÇİN
http://www.cizgidiyari.com/forum/co...-02-dunya%92nin-sinirindaki-son-direnisi.html

ÜÇÜNCÜ SAYI İÇİN
:wbtr:
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,090
36,837
İstanbul
...
Krallar sadece insanlardır. Taçları bazen akıllarını ezer. Bunu babamdan öğrendim. Birkaç şeyle birlikte.
...

Bilge bir baba imiş.

Yeni sayı için teşekkür ederim, sevgili TOY. Sayende uzun zamandır ihmal ettiğimiz Conan'ı hatırladık ve epeyce sayı okuma fırsatı bulduk.
 

zeytinrengi

Aktif Üye
11 Nis 2009
461
956
Bu güzel paylaşımınız için içten teşekkürler değerli 'TOY'.Paylaşımlarınızın devamını merakla bekliyoruz.Ellerinize,emeklerinize sağlık.
 
Üst