KRAL CONAN 01

TOY

Çeviri & Balonlama
9 Eki 2016
533
7,238
KRAL CONAN 01 Kurtçuk İstilasına Uğramış Dalgalarda

file


KRAL CONAN 01 Kurtçuk İstilasına Uğramış Dalgalarda

Evet, Kimmeryalı kılıç ve büyücülük kahramanının hikayesine devam ediyoruz, ancak bu hikaye özellikle Howard'ın hiç yazılmamış hikayeler üzerine düşünmesinden ilham alıyor. Howard, Conan'ın hikayesini kronolojik olarak anlatmadı (aslında, yayınlanan ilk Conan hikayesi olan "Kılıçtaki Anka Kuşu" onun hükümdarlığı sırasında başlar), bu da son CONAN çizgi roman serisinde onurlandırdığımız bir gelenek ve bir noktada Conan'ın hayatının ilerleyen dönemlerinde nereye gideceği, potansiyel olarak Hyborian kıtasının batısını keşfedeceği konusunda bir varsayımda bulundu. Bu tohumdan yola çıkan Jason, Robert E. Howard'ın sadece yüzeyini çizdiği şeyi nihayet keşfederek yepyeni bir hikâye hazırladı. REH'in memnun olacağını umuyoruz ve sizlerin de bizimle birlikte yelken açmanızdan heyecan duyuyoruz. Sıkı durun, biz bitirmeden önce biraz çalkantılı sular olacak.
--Mark Basso

:wbtr:

Not: Sayın yöneticim direnc11, Desteklerin için teşekkür ederim. Çok sağol.
 
Son düzenleme:

akyıldız

Süper Üye
15 Nis 2010
1,782
2,655
TOY, çok güzel bir seriye daha başlamışsın. Emeklilik günlerimi güzelleştiren sana teşekkür ederim.
 

K.Eren

Aktif Üye
Yeni Üye
1 Haz 2013
249
512
Bir Conan hayranı olarak sana teşekkürlerimi sunuyorum ve devamını bekliyorum. Eline emeğine sağlık.
 

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
3,021
8,512
Conan hayranıyım ve yeni Conan paylaşımlarının takipçisiyiz artık. Eline yüreğine sağlık üstadım Çizgi Diyarı' na bir heyecan kattınız size teşekkür ederim kolaylıklar dilerim
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,542
28,646
İzmir
Marvel'ın çıkarttığı ikinci Kral Conan serisi olan bu serinin önemli bir özelliği Mahmut Asrar tarafından çiziliyor olması.

Paylaşımınız için teşekkürler.
 
Üst