KARINCA Haftalık Çocuk Gazetesi 1. Seri Sayı 017

12 Şub 2010
15,006
543,893
s5ld3h3ycqr2ru56g.jpg




Karınca Dergisinin bu sayısının bir özelliği var. Yayını başlatan Nihat Bali'nin sahipliği bu sayı ile sona eriyor ve 18. sayıdan itibaren sahipliği R. Gökalp Arkın devralıyor.

Derginin okuyucusu olarak hediye kazananlar arasında günümüzde Marmara Grubu Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı'nın başkanlığını yürütmekte olan Dr. Akkan Suver var.

61ktim32xpstrdt6g.jpg


DR. SUVER YENİDEN BAŞKAN
Marmara Grubu Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Vakfı'nın olağanüstü genel kurulu Yıldız Sarayı Malta Köşkü'nde yapıldı. Eski Bakanlardan Prof.Dr. Ahmet Samsunlu'nun Divan Başkanlığı'nda toplanan Genel Kurul'da yapılan seçimler sonrasında Dr. Akkan Suver yeniden Genel Başkanlığa seçildi. Dr. Suver'in başkanlığında yeni İcra Konseyi üyeleri Dr. Fatih Saraçoğlu, Şamil Ayrım, Engin Köklüçınar, Yüksel Çengel, Cengiz Güldamlası, Lale Aytanç Nalbant, Cafer Okray ve Nuri Artok'tan oluştu.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

kadirnip

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
21 Kas 2014
4,654
22,319
Adana
Geçmişteki küçük okuyuculardan, günümüzde önemli konumlara gelen daha birçok kişi vardır eminim... Bu yayınları okuyan çocukların, daha geniş perspektifli ufuklarının olması kaçınılmaz sonuçtur... Şimdiki çocuklar, maalesef bu güzel yayınlardan mahrum kalmaktalar...
Harika paylaşım ve güzel bilgilendirme için, teşekkürler sevgili Profesör...
 
Üst