Houses with a Story (2023) (Çeşitli Dönemlere ait Evlerin iç Çizimleri) İngilizce

eankara

Onursal Üye
24 May 2010
1,046
6,097
Çok beğendim paylaşımınızı değerli @balkan . Tekrar tekrar gözden geçirdim , resimlerin grafik yapısının cazibesinden dolayı , resimli masal kitabına uzun uzun göz gezdiren çocuklar gibi , seyretmekten henüz okuyamadım !! Sanatçısı Seiji'nin başka kitapları varsa ( 2. cilt vs. gibi ) , ya da seriden başka sanatçıların benzeri çalışmaları varsa ( tarihi kaleler , gemiler vs. gibi ), okuması büyük zevk olacak . Zira , uzun süredir bu derece keyif veren illustrasyon çalışmalarıyla dolu kitap görmedim desem , sanırım abartmış olmam . ( Ev iç dizaynları , geçenlerde paylaştığınız ve yine zevkle okuduğum kesit çalışmaları dolu kitapları hatırlattı ! ) Çok teşekkür ediyorum.
 

Calligrapher

Onursal Üye
5 Nis 2021
1,177
6,964
Değerli @balkan üstat,
Tıpkı sihirbazların şapkadan tavşan çıkarması gibi, siz de o engin arşivinizden her gün öyle güzel sürprizler çıkarıp bizlerle paylaşıyorsunuz ki, bize de şapka çıkarmak kalıyor! Bu son paylaştığınız albüm-kitap da, amatörce suluboya resim ve "architectural sketching" (mimari eskiz) konularına ilgi duyan bendenizi kelimenin tam anlamıyla mest etti. Minnet ve şükran duygularımı ifade etmekte kelimeler yetersiz kalıyor. Sağ olun, var olun...
 

balkan

Onursal Üye
27 Şub 2016
2,839
28,037
Üstadım yine akla gelmeyen ama çok ilgi çekici muhteşem bir eserle karşımızdasınız. Teşekkürler. Not: Başlıkta sanırım "dönemler" yerine "sehven "dönmeler" yazılmış.

Haklısınız. Beyin ve el maalesef paralel çalışmıyor. Düşündüğüm yazmak istediğim "dönemler", yazılan "dönmeler", bir yanlış "e" herşeyi değiştirdi. Siteye yükledikten sonra hatamı farkettim. Maalesef başlığı düzeltme izni yok. Arkadaşlarımın bu hatamı anlayışla karşılayacağını düşünerek Yöneticileri de meşgül etmemek adına düzeltilmesi için mesaj atmadım.

Özür dilerim.

Hatayı düzelten Sayın @savok 'a teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Üst