Amerika Birleşik Devletleri: Halk Tarafından Kurulan Bir Hükûmet

oktayyapıcı13

Onursal Üye
29 Haz 2015
1,386
15,711
HxSXW8ld_o.jpg




Bu broşür, hükümet merkezi Washington' da American University mensuplarından Cathryn Seckler-Hudson tarafından yazılmış olan "Anayasamız ve Hükümetimiz" adlı eserden iktibas edilmiş olup, Birleşik Devletler Adalet Bakanlığı Muhaceret ve Vatandaşlık Servisince, vatandaşlık vazife ve mes'uliyetlerini yüklenmeye hazırlanan namzedlerin istifadesi için Birleşik Devletler dahilindeki bütün resmî mekteplere parasız olarak dağıtılmıştır.
 

oktayyapıcı13

Onursal Üye
29 Haz 2015
1,386
15,711
Amerikalılar kendilerini her şey de muktedir olarak pazarlamayı severler, ama kitapta anlatılmayan bazı gerçekler vardır.

Amerikalılar için Almanya'da iktidarı ele geçirmiş Naziler ırkçıdır ve Nazilerin ırkçı olarak tanımlanmaları özgür dünyanın bir gereğidir ve Almanya ile Polonya'daki komünizm belasının yaptıkları gibi başta Troçki denilen iktidar için kana susamış kızıl vampir gibi Bolşeviklerin Yahudi kökenlerine dair propagandaların genelleştirilme hatası görmezden gelinmelidir.

Bununla beraber Amerika'da Çinlilere yönelik ırkçılığın kökenleri asla Amerika'yı Almanya veya Polonya'yı tehdit eden bir Bolşeviklik olmamışken bunun öğrenilmesi istenmeyen olmuştur.



Kimliklerinden ötürü idam edildiklerinden İtalya'da solun bayrağı olan Sacco ve Vanzetti yine Amerika'ya karşı tehdit oluşturmadığı halde Amerika'daki İtalyanlara karşı duyulan ırkçılığın hatta İtalyanları fareleştirmenin simgesidir ve Çinliler gibi İtalyanlara Amerika'da duyulan nefret Nazileri gölgede bırakabilecek bir ırkçılığın adıdır.






Dolayısıyla Avrupa'nın aksine Amerika'nın özgür bir dünyayı temsil ettiğine dair bir düşünce oldukça sorunludur.
 
Üst