Acemi Bölüm 1 hırsız (yeniden düzenlenmiş olarak)

BlasterComics

Yeni Üye
15 Şub 2013
54
179
DC comics
Acemi Bölüm 1 yeniden düzenlendi.
-yeniden balonlandı.
-imla hataları düzeltilmeye çalışıldı.
-yeni fontlar kullanıldı.
-bazı diyaloglarda küçük düzenlemeler yapıldı.


MlD7g7.jpg


İndirme linki;





Keyifli okumalar :)

(Daha once paylasmistim ama site yenilendikten sonra silinmis)
 
Son düzenleme:

f.erince

Süper Üye
6 Eki 2009
521
2,683
Öykün ve işleyişin oldukça iyi, çizgilerde biraz sıkıntı var, ama bu da emekle, çabayla büyük oranda düzelebilir bence. Çalışmaya devam etmeni öneririm.
 

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
97
170
denizci
Bak, ben bu tip amatör işlere kolay kolay mükemmel demem, hatta iyi değilse; bu gibi yorumlar moral bozmamak adına hiç yazmam dahi, ama sana tekrar söylüyorum; çok çok iyi, sadece klasik imla hataların yine var ki onlar önemsiz; hemen halledilir, ben bile hemen bakar 10 dakikada sana hepsini söylerim, boş ver onu şimdilik, daha önce de söyledim; kesin iş var, ama sakın acele etme; aynı tarzda devam et, benim bu laflarımı da hemen şimdi unut, çok etkili balonların var, aşırı dikkatimi çeken balonlar var, yerli/yabancı çok çizgi roman okudum ve bana kalırsa; bu tarzda, çoğuna on basarsın, abartmıyorum; bir şeyler var, ama lütfen bu yazdıklarımı hemen unut ve kesin acele etme, imla çok kötü; de, da lara hep yanlış, arkadaşlık teklifi edilmez; arkadaşlık teklif edilir falan filan..., ama şimdilik takma onları, bir düzeltici senin için onları çok rahat yapar, senaryo temeli sende sağlam ve doğal yetenektir bu, zorla elde edilemez, çizgi ise Aksoy Yayıncılık Egoist dizisindekiler benziyor, kesinlikle bu tarz çizgi romanlar var, ben çok anlamam çizgiden ama zaten çize çize kendi stilin oluşacaktır, ama senaryodan çok iyi anlarım, bu işi ciddiye al, yarım asırlık fındıkfındık boş yere konuşmaz, bu forumda bu güne kadar gördüğüm en iyi amatör çizgi roman bu, ama havaya girme bence, aynen devam, çizgi roman sanattır, "Değil" diyenler ise halt etmiştir, tıpkı şiir gibi, oturup şiir yazılamaz, lakin bir bakarsın neler yazmışsın bir anda, çok kaliteli senaryo; balonlar sağlam, hele birkaçı aşırı iyi; özellikle söylemek istemiyorum, sakın bozma, sakın, ben şu an geleceğin sanatçısına yorum yapıyorum ;)
 
Son düzenleme:

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,046
20,262
Kamlançu
2. sayı gelmeden 1. sayı "bir daha mı" yenilendi diye düşündüm bir an. :)
Neyse, beğenerek izliyorum dostum çalışmalarını, aynen devam...
Aynen deyince yeni şeyler katmadan değil, aynı şekilde başarılı olarak yani :)
 

toxine

Onursal Üye
11 Mar 2013
1,002
3,303
Tespit edilemedi
Geçte olsa başarılı bulduğumu söylemeliyim. Bende oluşturduğu ilk intiba americanvari bir senaryo olmuş. Diğer konularda söylenenlere katılıyorum. Başlangıç bölümün oldukça akıcı bir dili ve zengin içeriği var. Diğer bölümlerde üstüne katarak devam etmeni dilerim.
 
Üst