14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun!

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,597
34,999
İstanbul
İnsanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, hayatımızı emanet ettiğimiz ve insanüstü gayretleri ile iftihar kaynağımız olan, başta çizgi diyarındaki sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

T-p-Bayram.png
 

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,731
25,965
ordu-turkey
Bir fizyoterapist olarak yıllarca çalıştığım mesleğimin son 15 yılda düştüğü hali bilmek içimi acıtıyor yine hastanelerde ki vefakar sağlık elemanlarına yapılan saldırılar nitelikli doktorların ülkeden gidişi tüm bunlara kayıtsız bir partinin hala iktidar da olması çok düşündürücüdür.
 

dedo11

Onursal Üye
8 Nis 2013
1,892
5,201


TV de başörtülü bir bacımız böğürerek konuşuyor :
"Tayyip Erdoğan bize özgürlük getirdi!!!!!! Doktorları dövebiliyoruz!!!!!"

Bu kabus sona erene dek bayram mayram yok !!!!!

Doktorların her fırsatta dövüldüğü, kadınların her fırsatta öldürüldüğü , düğü de düğü..... ..........

Önlerinde eskiden önümüzü iliklerdik... Cankurtaran gördüğümüz saygı duyduğumuz eski günlerin geri gelmesi dileğiyle .... Hasta başı 5-10 dakika zaman ayrılabilen , randevuları aylar sonraya verilebilen, kara deliğe , servet transferine dönüşen Şehir Hastanelerinin kapanıp , eski devlet hastanelerinin açıldığı ve yenilerinin açıldığı dönem geri geldiğinde....
Bunlar sona erene dek bayram mayram yok!!!!

 

İnanna Salome

Aktif Üye
4 Eki 2023
252
1,606
Bizler özel günlerde, bayramlarda tatil yaparken nöbet tutan, en zor koşullarda bile hastalarına şifa vermeye çalışan tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramı kutlu olsun. Sağlıkta şiddeti körükleyenler, "giderlerse gitsinler" diyenler, üniversite hastanelerinin ödeneklerini kesenler, ülkemizin yüz karaları. Sağlık çalışanlarımız ise başımızın tacı.
 
Üst