"11 Ayın Sultanı" mübarek Ramazan hoş geldin..

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,846
137,862
resimli_ramazan_sozleri_7_d3.jpg



Mübarek 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının tüm islam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim.
Bütün kötülüklerin yok olduğu,bolluk ve bereketin,
güzel ibadetlerin yapıldığı muhteşem bir ay, bol bol yararlanmak lazım.
Tekrarına kavuştuğumuz içinde Allah'a hamdolsun.
Kutlu olsun.
 

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,731
25,996
ordu-turkey
Oruuç ibadetinin karşılığının sadece Allah katında bilindiği en kıymetli ibadettir.Oruçlu iken edilen halisane dua rabbimizin katında kabul olacağı belirtilmiştir.İnşallah kalben ve lisanen oruçlu iken edeceğiniz tüm dualar ve ibadetler kabul olur.Hayır ve bereket dolu bir ramazan diliyorum.
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,606
35,132
İstanbul
Bir kapıya bir kere gidersin, ikincisinde utanırsın ama bir kapı var ki her gün gidersin, gitmelere doyamazsın. Çünkü bilirsin seni kapısından kovmayacak bir tek “O” vardır. Her gün içini dökersin bir “O” sıkılmaz senden, bir “O” affeder seni, bir “O” yüzüne vurmaz ayıplarını. Seni senden daha iyi bilendir. Rabbim bu mübarek Ramazan ayı hatırına ayıplarımızı örtsün, günahlarımızı affetsin…Amin. Hayırlı Ramazanlar.
 

ulucak

Süper Üye
8 Eyl 2012
1,063
2,797
Kainatın yaratıcısı olan zatın; insanlığa son elçisini ve son mesajını ilettiği bu önemli zaman dilimi bizim için hem ona doğru yönelmede hem kendimize ve en güzel insan olmaya yönelmemizde bir başlangıç oluşturması dileğiyle -geçmişin varsa kötülüğe dair parçaları onların silinmesine ve daha iyi temiz sayfalar açılmasına sebep olması temennisiyle -bu kutlu zaman dilimini saygı ve hürmetle karşılıyorum.Arzu ederim ki daha iyiye doğru kendim,ülkem ve tüm insanlık mesafe kat ederiz.şimdiden hepinizin bu kutlu zaman diliminden müstefid olmanızı,güzel günlere dostlarla beraber ulaşmanızı bu zamanın ve tüm zamanların sahibinden dilerim.
 

lotoloto

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Kas 2009
4,135
20,727
Onbir ayın sultanı Ramazan ayı hayırlara vesile olsun.
 
Üst