ertuga
Onursal Üye
- 5 Mar 2011
- 1,807
- 29,081
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ellerinize sağlık Sevgili Ertuga. Bu zamana kadar o kadar çok dergi eklediniz ki vakit darlığından bunların hepsini okuma şansım olmadığından sevineyim mi, üzüleyim mi bilemedim. Bu zamana kadar eklediğiniz tüm dergiler için çok teşekkür ederim.
Size yardımcı olmayı çok isterdim ama benim hard disk de ağzına kadar dolu ve aynı tedirginliği ben de yaşıyorum maalesef. Kısıtlı yerim olduğundan dünya kadar arşivi sildim bilgisayarımdan.. ama gene de aklımda bulunsun.. Saygılar..
Ben teşekkür ederim. Sadece bir ricam var.
Ben bunları kış aylarında taramıştım. Şimdi önce düzenleme yapıyor sonrasında upload ediyorum. Yaklaşık 90 Gb civarında (neredeyse hepsi medifire sitesine) upload yapmışım. Ricam şu, eğer hard diske bir şey olsa (ki bir de harici hard diske kopyaladım ama çok karmaşık bir durumda) veya mediafire sitesine bir şey olsa 90 Gb yok olacak. Bunları yeniden yüklemek de upload süresi ve bana bağlı başka arkadaşlar olduğundan aylar sürecek. Bu yüzden bu paylaşımları indirip bir yerde bulundurursanız çok memnun olurum. İleride bir sorun olursa (linkin ölmesi) sizlerden yardım istemek durumunda kalabilirim.
Ben teşekkür ederim. Sadece bir ricam var.
Ben bunları kış aylarında taramıştım. Şimdi önce düzenleme yapıyor sonrasında upload ediyorum. Yaklaşık 90 Gb civarında (neredeyse hepsi medifire sitesine) upload yapmışım. Ricam şu, eğer hard diske bir şey olsa (ki bir de harici hard diske kopyaladım ama çok karmaşık bir durumda) veya mediafire sitesine bir şey olsa 90 Gb yok olacak. Bunları yeniden yüklemek de upload süresi ve bana bağlı başka arkadaşlar olduğundan aylar sürecek. Bu yüzden bu paylaşımları indirip bir yerde bulundurursanız çok memnun olurum. İleride bir sorun olursa (linkin ölmesi) sizlerden yardım istemek durumunda kalabilirim.