Kahramansız Macera (Abenteuer Ohne Helden) Çeviri & Balon

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,999
22,607
Sarıyer
Keşke Türkcesi olsa ilginç bir çizgi romana benziyor.Paylaşımınız için teşekkürler.

Dostum ccahitkar'ın bu mesajını görünce neden olmasın diye düşündüm. Bir gecede çevirip, temizleyip, balonlayıp, paylaşıma hazırladım.

Desem de inanmayın, neredeyse 1 aydır sürünüyordu bilgisayarda en son perşembe gecesi nöbette Bağcılar halkı beklenenden sakin davranıp bana fazla iş çıkartmadıklarından çoğunu bitirdim.

Almanca Olan ında bahsettiğim Amazonya'ya düşen bir uçaktan kurtulanların doğaya ve birbirlerine rağmen hayatta kalma mücadelesi. Dostum şerifengin'in söylediğine göre buna benzer bir dizi filmde varmış zamanında.

Kendisi artık aramızda değil ama belki ruhu buralardadır; bu kitap eleştirileri ile beni çeviri balonlama yapmaya iten panda78'e armağanımdır.

Sevgi & Saygı

aoh01nen.jpg

Son düzenleme:

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,113
İstanbul-İzmir
Sanırım Kanal D ilk yayına başladığı zamanlarda yayınlanan bir diziydi.
Amazonlara düşen bir uçak ve yolcularının orada bulunan kabile ile ilginç mücadeleri ve ayrılmanın imkansıza yakın olduğu bir ortamın zorluklarını anlatıyordu.
Dizisi kadar güzel olduğuna inanıyorum.
Bunun muhabetini yaptık ama bu kadar erken yapacağını bilmiyordum:)
Ellerin kolların zihnin dert görmesin sevgili abim:)

savok

Admin
30 Eki 2009
20,015
85,118
Kasımpaşa
Her ne kadar Amazonya'yı kabullenemesemde oldukça güzel bir çalışma olmuş, ben beğendim..
Ancak bu yine bir Fransız çizgi romanı sanırım..
Nedense bu sıralar pek önyargılıyım onlara..
Eline sağlık..
Sevgilerle..

harp55

Çeviri & Balonlama
27 Eki 2009
1,841
6,332
anımın sıkkın olduğu bu günde böyle güzel bir eseri parlaştıgın için sağol.
çok teşekkürler

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,746
44,832
denize sıfır
kahramansız maceramı olurmuş..ben içlerinden birini kahraman ilan ederim hemen bakayım:)
eline sağlık muhterem teşekkür ederim..

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,135
4,682
Panda78 dostumuzun kulaklarını çınlatayım.Çünkü balonlama çok güzel olmuş.Her yapılan işin zamanla çok daha iyiye hatta mükemmele ulaşağına inananlardanım.Bende okumak istemiştim kısa zamanda çevirilip balonlanması şans oldu.Yürekten teşekkürümü kabul ediniz.

akyıldız

Süper Üye
15 Nis 2010
1,814
2,826
harika bir çalışma olmuş sevgili gülyabani , tebrik eder teşekkürlerimi sunarım.

ccahitkar

Onursal Üye
30 Eki 2010
4,805
2,656
metu
Paylaşımınızı yeni gördüm ve çok mutlu olduğumu söylemeliyim.Benim mesajımdan sonra kısa sürede bu çalışmayı tamamlamanızı takdirle karşılıyorum.Bu forumun ne kadar değerli olduğunu sizler dost arkadaşlar burada olmakla kanıtlıyorsunuz zaten.Gönülden teşekkür ederim.:):):)

Son düzenleme:

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
303,370
Dile kolay tam bir aylık emek!
Harika bir çalışma,
teşekkürler değerli kardeşim,
eksik olmayın; sağ olun, var olun.
Saygılarımla...

bayrakzaf.gif

silence

Süper Üye
26 Mar 2009
2,345
1,738
Harika bir çalışma!Konu mükemmel!Paylaşımcıların ve herkesin niyeti insanca.

Bir kuru teşekkür de olsa..

Teşekkür ederim.Emeği geçen herkese..

kinowa

Süper Üye
5 Nis 2009
2,780
4,521
Gercekten sıra dışı bir kitap..okumadan edemiycem :) çok teşekkürler..

12 Şub 2010
15,006
545,695
Çok güzelmiş, uçak kazazadelerini konu alan pek çizgi serüven var. Dampyr'de, Mr. No 'da ve daha kaçında. Bu çok gerçekçiydi. Hem kahramansız olduğunu kim söylüyor, çevirip balonlayanı kahramandan saymıyor musunuz:)
Teşekkürler Gulyabani.

kral27700

Kıdemli Üye
20 Nis 2012
131
195
GAZİANTEP
Bu serüvenin 2. indirdim. İlkini okumadan 2. tat alamayacağımı hissettiğim için 1. indireyim dedim. Linkin bu kadar eski olup silinmeden kalmasına doğrusu çok şaşırdım. Bu güzel eseri pazar sabahı kahvaltıdan sonra kahvemi yudumlayarak arad arda okuyacağım. Eser için büyük emeke harcayan tüm gönül dostlarıma kucak dolusu sevgiler.....

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
3,026
13,818
NE kadar güzel bir eser kazandırmışsınız dilimize, emeği geçenlere teşekkürler.