Sorun bende mi mega.co.nz'de mi?

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,089
37,183
İstanbul
Mega.co.nz'ye yüklenmiş bağlantılara ulaşamıyorum.

İlgili linke tıkladığımda aşağıdaki ekran çıkıyor ve başka hiçbir hareket olmuyor:

gmif.jpg

Doğrudan mega.co.nz'ye girmeye çalıştığımda da aynı ekranla karşılaşıyorum.

Sorun hakkında fikri olan var mı acaba?

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,368
142,829
Modem ayarları ile alakalı olabilirmi, ben aşağıdaki ayarları kullanıyorum şu anlık megauplaad harici heryerden indirme yapabiliyorum.

mademmmmmm.jpg

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,005
11,232
Tarayıcı geçmişi ile alakalı. Mega co adına ne varsa geçmişte aratıp silin. Sonrasında tarayıcıyı yeniden başlatın, sorunun gitme ihtimali yüksek.

mimar777

Süper Üye
1 Tem 2013
591
3,564
mega

İlgili linke tıkladığımda aşağıdaki ekran çıkıyor ve başka hiçbir hareket olmuyor:

gmif.jpg

bendede benzeri oldu ; once bilgisayara indir butonu cikiyordu tikladiktan sonra % 100 e geldiginde takilip kaliyordu sonra takildigi anda sayfayi yenilendirdigimde indiriyordu yani her seferinde iki kez indirim yapiyordum. Ama sanirim bu bir cozum degil. MEGA ile ilgili gecmisi temizlemek cozum olabilir.

"penGO"

Süper Üye
12 Ara 2012
572
2,558

gmif.jpg

İlacınız firefox.... :)
firefox.jpg

megaco.jpg

s.b

Kıdemli Üye
25 Ağu 2009
104
406
İndirmenin %70-80 inene gelince modemimin bütün ışıkları kapanıyor ve bağlantı kopuyor. Mega sorunlu bir site. Mümkün olduğu kadar oradan uzak durmak gerekiyor.

toxine

Onursal Üye
11 Mar 2013
1,010
3,338
Tespit edilemedi
soruna tek bir link için bakmamak lazım. Farklı linklerde de aynı sorun yaşanıyor mu. denemek gerek.

benimde başıma böyle bir durum gelmişti. onlarca linkten birisi kendini tekrar ediyordu. diğerleri ise sorunsuzca inmişti. sorunlu linki sonra tekrar deneyince düzeldiğini fark ettim. yükleyen kişi yenilemiş olabilir.

firefox kullanıcısıysanız meganın firefoxa özel bir eklentisi mevcut. Bu eklentiyi kurduktan sonra bozuk sandığım bir linki denemiştim. sorun çıkmamıştı. eklentiyi öneririm.

not: nedense dns ayarlarını değiştirince internet kopuyor bende de. değiştirmeyi deneyemiyorum.

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,059
20,538
Kamlançu
Mega.co savunucusu olmayacağım ama şimdiye kadar gördüğüm en hızlı indirme sitesi.
Bir gün bile bana mısın demedi.
Dosya.co diyeceğim ama artık bıkkınlık verdiğimi biliyorum.
Bu son olacak.

downlddenemesi.jpg

Resimde görüldüğü üzere son yüklenen Zagorlardan birini indirmeye çalışıyorum.
Altta "dosyayı indir" yazan yere tıklıyorum.
Ve sonuç alttaki resimde:

hataraporu.jpg

Ayrı başlık açmaya gerek görmedim, madem böyle bir sorun var, paylaşalım ki soruna çözüm bulalım.
Neyse başarılar.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,368
142,829
Bu işin çözümü basit, mega yüklenilince indiren herhangi bir arkadaş medifare, bir diğeri dosya.co, bir diğeri rapid yüklerse alternatifler çogalır, ama aynı işiden istemek biraz abartılı oluyor bazen, hepimiz bazen elimizi taşın altına koymayı öğrenmemiz lazım. Şahsi fikrimdir.

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,059
20,538
Kamlançu
Bu işin çözümü basit, mega yüklenilince indiren herhangi bir arkadaş medifare, bir diğeri dosya.co, bir diğeri rapid yüklerse alternatifler çogalır, ama aynı işiden istemek biraz abartılı oluyor bazen, hepimiz bazen elimizi taşın altına koymayı öğrenmemiz lazım. Şahsi fikrimdir.

Birkaç yerde teklif ettim ama senin elin taşın altında daha güzel duruyor mantığıyla cevap bile gelmedi. Benden pes.:(:(

vkopuzoglu

Süper Üye
3 Mar 2010
1,536
961
Bursa
Selam, bende baktım demin ama normalden biraz daha fazla bekletmesinden başka herhangi bir sorun yok. Ayrıca her zaman yerli yapımlara destek versemde bir kere yüklediğim tüm linkler sitenin silmesi veya yalan olmasıyla feci şekilde ağız payımı aldığım için bir daha dosta.tc ya da co mo gibi yerli sitelere bulaşmıyorum ne yazık ki. Gönül ister ki tam tersi olsun ama bizim milletimiz her zaman emeklemeden koşmaya çalıştığı için durum bu oluyor maalesef