Yeni konuları görme

umut22

Aktif Üye
8 Tem 2010
397
989
Bu gün yeni açılmış konuları görebilmek için bir yöntem varmı, ben bulamadım. (yeni mesajlar değil, orada eski konulara verilen cevaplarda yer alıyor) Bir kardeşimizin açtığı yeni konuyu görebilmek için tüm forumu gezmek gerekiyor. Hatta forumda çok eski arkadaşların bile 2010 yılında açılmış bir konuya "bu kitabı nasıl kaçırmışım, görememişim" şeklinde mesajlarını okudum.
Bu işin bir kolayı yokmu?

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,743
45,037
denize sıfır
var elbette.biz her gün baktığımız için yeni konuları kaçırma gibi bir sıkıntımız yok.ama forumun trafiği yüksek olduğu için bir tüyo vereyim,ilgilendiğiniz bölüme giderek konuları daha yakından izleyebilirsiniz.
örneğin kızılmaske nin yeni konularını görmek için kızılmaske bölümüne bakmak gibi.:)

umut22

Aktif Üye
8 Tem 2010
397
989
Cevap için teşekkürler. Bende dediğiniz gibi yapıyordum. Yani sonuçta forumun tüm bölümlerini gezip (Teksas, tommiks,kızılmaske....Xmen,duyurular vb.) altta bulunan sıralama şeklinden "konunun başlama saatine" göre sıralatıp kontrol ediyordum. Demek ki tek yöntem buymuş. Yanlış anlaşılmasın şikayetçi olduğumdan değil, bu işlem ana sayfadan yapılabilirmi, kısayolu varmı diye merak ettim. Yoksa konulara verilen cevapları bile okuyorum. Çünkü hiçbir forumda buradaki kadar seviyeli ve ne demek istediğini ince espri ile anlatan, emeğe saygılı kişileri birarada göremezsiniz. Herşey karşılık beklemeden yaptığınız paylaşımlarınız gibi güzel ve gönlünüzce olsun.