ertuga
Onursal Üye
- 5 Mar 2011
- 1,808
- 29,217
Kısmetse önümüzdeki hafta İstanbul'a gideceğim. Gittiğimde de en çok uğramak istediğim yerler sahaflar olacak fakat uzun süredir İstanbul'a gitmiyorum bu yüzden yerlerini unuttum. Zaten sürekli gittiğim de Taksim balık pazarındaki (adını unuttum) sahaf ile Kadıköy'deki (içerisinde Özer Sahaf'ın olduğu) sahaftı.
Benim aradıklarım ise daha çok 1980'li yıllar ile 1990'ların ilk birkaç yılındaki dergi ağırlıklı şeyler. Bunlar arasında Tv'de 7 Gong, Hey, o yıllarda gazetelerin verdiği ekler (tv eki gibi), Nokta ve benzeri dergilerin ekleri (örneğin:
Bol bol zamanım olacağı için (Pendik veya Hadımköy olmadığı sürece) uzaklık önemli değil. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Benim aradıklarım ise daha çok 1980'li yıllar ile 1990'ların ilk birkaç yılındaki dergi ağırlıklı şeyler. Bunlar arasında Tv'de 7 Gong, Hey, o yıllarda gazetelerin verdiği ekler (tv eki gibi), Nokta ve benzeri dergilerin ekleri (örneğin:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
) Sinema (bulunması zor olan Antrakt gazetesi ya da yıllıklar), ve buna benzer şeyler. Bol bol zamanım olacağı için (Pendik veya Hadımköy olmadığı sürece) uzaklık önemli değil. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Son düzenleme: