Moderatör tarafında düzenlendi:
Elinde kaç tane daha kaldı bunlardan serkan.Ona göre cd'ye atacağım.Bilgisayarda yer kalmadı artık.
Başlamışken onalrı bugün bitiver bari.Hangisini indireceğimi şaşırdım kaldım.Daha Teks'ler de bitmedi.aşağı yukarı 10 civarı falan...
Başlamışken onalrı bugün bitiver bari.Hangisini indireceğimi şaşırdım kaldım.Daha Teks'ler de bitmedi.
Bu arada mümkünse sevgili serkan senden biraz Teksas ve Tommiks istiyorum.Onların yeri başka benim yanımda...
Valla serkancığım, o hiç sorun değil.Sen upload et yeter.Ben hepsini indirir sonra gerekirse onlara kapak yapıp sıraya koyarım.Kapağı olmayan bazı Zagor'lara kapak yaptım.Orjinal kapaklar bile onların yanında sönük kaldılar.:dabicim teksas tommiks çok var özellikle ceylan serisi ama bu hey teksas serisi olsun kahraman tommiks serisi olsun gereksede beyaz kapaklı seri olsun çok karışık arşivlemişim ve ne hikmetse çoğununda kapağı yok neye göre paylaşacağımı hangi seriye göre ekleyeceğimi bilemediğimden dolayı elimde tutuyorum...bu konu hakkında bir akıl veren olsada onlarıda uploada başlasam çok iyi olacak...
OLEY!...Dediğim gibi kapaksızları dert etme sen.Ama lütfen dikkat et arada upload etmeyi unuttuğun kalmasın.tamam o zaman teksas ceylan fasiküllerle başlayayım ben...onlara kapakları var neyseki...