Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevgili abartman gerçekten farklı ve çok değerli bir paylaşım olmuş...
Artık bence zamanı geldi...
Bu tür paylaşımlara bizim buralarda ya da kendi blogunda başlamanın çizgi roman okurlarına çok şey katacağı kesin.
Selamlar.
Sevgili Savaş, verdiğim ara zorunluydu, çalışma ortamımın ve koşullarının değişimine bağlı olarak. Aynı koşullar ağırlığını koruyarak devam ediyor, ama gönlüm buralarda tabi. Umarım yakın zamanda...
Merhabalar.
Ben bu forumda yeniyim. Geçenlerde aradığım bir dergiye ulaştım. Çok teşekkür ederim. Derginin içeriğini indirirken yönlendirildiğim indirme platformu "cbr" uzantılı indiriyor. Konuya vakıf olmadığım için bayağı bir bocaladım ancak, konuyu hemen öğrendim ve dosyaları açabildim.
Benim elimde de Doğan Kardeş 1969 yılı 33. sayı taranmış sayfalar var. Belki bir arayan olur diye onu buraya yüklemek istiyorum. Ancak nasıl yüklenir bilimiyorum? Buraya dergileri sadece yöneticiler mi yüklüyor?
Banau bu konuda yardımcı olursanız, benim de bu çorbada bir tuzum olsun istiyorum.
Selam ve saygılarımla.