07 Ocak Ve Günler Yürümeye Başladı, Müzikli Resimli Edebiyat Takvimi

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,163
78,301
hiçbiryerde :)
www.youtube.com/watch?v=1iIDsu4u7rw
2015_12_29_14_30_52_Ekran_g_r_nt_s.png

a_teslim_listesi_20_11_15_070.jpg

a_teslim_listesi_20_11_15_071.jpg

nathan_nev_7_031.jpg

nathan_nev_7_032.jpg

Son düzenleme:

hggurak

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
8 May 2015
1,132
8,216
İstanbul
Sevgili dostlar,
Benim bilgisayarımda mı bir problem var, yoksa bilemediğim başka bir şey mi?
Sadece youtube linklerinden başka bir şey göremiyorum...
Bilgiler nerede?
Ya Mümtaz Arıkan? :)

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
76,132
Sevgili dostlar,
Benim bilgisayarımda mı bir problem var, yoksa bilemediğim başka bir şey mi?
Sadece youtube linklerinden başka bir şey göremiyorum...
Bilgiler nerede?
Ya Mümtaz Arıkan? :)

Sevgili "hggurak", daha önce de buna benzer sorunlarla karşılaşılmıştı, ve şurada tartışılmıştı. Sizde ortaya çıkan da belki benzer bir sorundur. yani bazen birtakım sitelere erişim engellenmiş olabiliyor (geçici veya kalıcı). Bu arada resim yükleme siteleri de bu engellemeden nasibini alıyor. Bir "vekil sunucu (proksi)" ile girilirse sorun çözülüyor. VPN sunucular en iyisi. Bunların da en iyisi özel bir "sanal ağ" olan ücretsiz "Zenmate". Direkt tarayıcınıza kuruyorsunuz. Google'dan aratıp direkt kurun (Chrome veya Firefox vb seçenekleri var). Umarım çözülür.
Tabii başka bir sorun yoksa.

hggurak

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
8 May 2015
1,132
8,216
İstanbul

Sevgili "hggurak", daha önce de buna benzer sorunlarla karşılaşılmıştı, ve şurada tartışılmıştı. Sizde ortaya çıkan da belki benzer bir sorundur. yani bazen birtakım sitelere erişim engellenmiş olabiliyor (geçici veya kalıcı). Bu arada resim yükleme siteleri de bu engellemeden nasibini alıyor. Bir "vekil sunucu (proksi)" ile girilirse sorun çözülüyor. VPN sunucular en iyisi. Bunların da en iyisi özel bir "sanal ağ" olan ücretsiz "Zenmate". Direkt tarayıcınıza kuruyorsunuz. Google'dan aratıp direkt kurun (Chrome veya Firefox vb seçenekleri var). Umarım çözülür.
Tabii başka bir sorun yoksa.

Hızlı yanıt için teşekkürler Sevgili Scanfan dostum...
Daha düne kadar her şey yolundaydı.
Dediklerinizi bir uygulayayım.
Çok teşekkürler önerileriniz için...

hggurak

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
8 May 2015
1,132
8,216
İstanbul
Haklıymışsınız sevgili dostum...
Ben Firefox kullanıyorum ve bazen Facebook, Twitter gibi sosyal ağlara olan iletişim yavaşlatıldığında (!) kullandığım anonymoX adlı bir eklentim vardı. Onu devreye sokunca sorun çözüldü...
Ama çok enteresan, dünden bugüne ne değiştiyse...
Desenize ülkemizde neyin ne olduğu belli mi?
Sağolun öneriniz için, yoksa bunu denemek aklıma gelmeyecekti...

Lichtenberg

Aktif Üye
16 Tem 2011
471
1,697
borneo.jpg

Borneo: bir adada üç devlet: Güneyi Endonezya'ya ait, Kuzeyi Malezya'ya, Kuzeyinde iki ufak bölge de Brunei oluyor.
Ada aynı zamanda, Sumatra ile birlikte, son birkaç bin orangutan'ın tek doğal yaşam alanı

Orangutan_Borneo_1024x682.jpg

Son düzenleme:

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,724
26,155
ordu-turkey
Dostlar bende comodo hatta tor kullandığım halde resimler görünmüyor.Zenmate chrome da yüklü buna rağmen resimler görünmüyor.

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,208
76,132
Dostlar bende comodo hatta tor kullandığım halde resimler görünmüyor.Zenmate chrome da yüklü buna rağmen resimler görünmüyor.

Mutlaka yapmışsınızdır, ama tarayıcının önbelleğini filan temizlemek işe yarar mı acaba? "Zenmate"te lokasyon değiştirmenin faydası olur mu?