16 Ağustos Ve Günler Yürümeye Başladı, Müzikli Resimli Edebiyat Takvimi

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,141
77,491
hiçbiryerde :)
www.youtube.com/watch?v=M2K_2MQij9Q
werwerew43535_6.jpg

werwerew43535_33.jpg

werwerew43535_34.jpg

Image00005retr45_10.jpg

Image00005retr45_11.jpg

Image00005retr45_12.jpg

Son düzenleme:

kadirnip

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
21 Kas 2014
4,653
22,389
Adana
Evet bahsedilen, ''aziz'' anlamina gelen isimli şirket, yaptiği transgenik çalişmalar ve ürettiği ve sattiği genetiği değiştirilmiş organizma (gdo) tohumlar, yine üretip sattiği pestisitler (kimyasal ilaçlar) nedeniyle vatandaşlari amerikalilar tarafindan bile afaroz edilmiş ve hakkinda sürekli anti-kampanyalar düzenlenen bir şirket konumunda... Maalesef para kazanma hirsi nedeniyle doğal olan birçok şey yok edilerek, yerine suni, tatsiz tuzsuz alternatifleri, yüksek ücretlerle dayatiliyor... Sevgili yeryüzü paylaşiminiz için çok teşekkürler... Elinize sağlik... (videoya ve müziğe bayildim)

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,130
Kastamonu
Evet bahsedilen, ''aziz'' anlamina gelen isimli şirket, yaptiği transgenik çalişmalar ve ürettiği ve sattiği genetiği değiştirilmiş organizma (gdo) tohumlar, yine üretip sattiği pestisitler (kimyasal ilaçlar) nedeniyle vatandaşlari amerikalilar tarafindan bile afaroz edilmiş ve hakkinda sürekli anti-kampanyalar düzenlenen bir şirket konumunda... Maalesef para kazanma hirsi nedeniyle doğal olan birçok şey yok edilerek, yerine suni, tatsiz tuzsuz alternatifleri, yüksek ücretlerle dayatiliyor...

Sevgili Kadirnip sanıyorum konuya hakimsiniz.

Geçen yıl aşağıya resmini koyduğum kitabı okumuştum. Bu konuyu, en küçük eksiğe yer bırakmadan anlatıyor.

Her dostuma ŞİDDETLE tavsiye ediyorum...

kadirnip

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
21 Kas 2014
4,653
22,389
Adana

sevgili kadirnip sanıyorum konuya hakimsiniz.

Geçen yıl aşağıya resmini koyduğum kitabı okumuştum. Bu konuyu, en küçük eksiğe yer bırakmadan anlatıyor.

Her dostuma şiddetle tavsiye ediyorum...

kitap öneriniz için çok teşekkürler sevgili hadon... Oldukça güzel ve bilgilendirici bir kitap olduğunu düşünüyorum. Tarim teşkilatinda görev yaptiğim için konuya oldukça yakinim. Aslinda yapilabilecek en iyi şey, yerel çeşitlerimizin tohumlarini ve fidanlarini geliştirebilmek. Bakanliğin da, bu konu ile ilgili bazi çalişmalari devam ediyor.