scanfan
Yönetici
- 25 Eyl 2013
- 7,210
- 75,903
HAYAT TARİH GAZETESİ - DERLEME
Günlük Gazete Tarzında Hazırlanmış
Dünya Tarihi
İnsanlığın Başlangıcından Kore Harbine Kadar
Orijinali: News of the World: A History of the World in Newspaper Style (Prentice-Hall, Inc. ABD), 1953
Türkçesi: Tifdruk Matbaacılık Sanayii A.Ş. Basımevi, 1956
Türkiye ve Türklerle ilgili ilâveler: Yılmaz Öztuna
Gazete fasikülleri: 4'er sayfa, tabloid boy,
Haftalık Hayat dergisinin eki olarak verildiler.
52 sayı (+kapaklar+ekler) bir arada, toplamda: 225 sayfa, 170 MB, 1280 px, CBR
52 gün süreyle sizlerle paylaştığım "Hayat Tarih Gazetesi" serisi sona erdi. İlginiz için çok teşekkür ediyorum. Doğrusu 60 yıl önce yayımlanmış bu dergi eklerinin bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmemiştim. Tarihe ilgi duyan ne kadar da çok diyardaşım varmış. Her birinin tarih bilgisi de takdire şayan doğrusu. İtiraf etmeliyim ki sizlerin katkılarını okudukça kendi tarih bilgimin sizinkinin yanında ne kadar zayıf kaldığının da farkına vardım. Mesajlarınızla yaptığınız katkılardan çok şey öğrendim. Seriyi biraz daha yakından takip eden dostlarımız, zaman zaman, tefrika bittiğinde bunların bir araya getirilerek bir kitap oluşturulmasının iyi olacağını dile getirmişlerdi. Ben de onları zahmete sokmamak için bu işi kendim yapayım dedim ve gazete fasiküllerini tek bir ciltte topladım, fasiküllerin sonuna sizlerin kıymetli katkılarından oluşan birkaç sayfayı da ilave ettim. Ayrıca Photoshop'ta dört adet kapak yaptım. Bence fena da durmadı. Kalıcı olacağını umuyorum. Siz diyardaşlarımdan bu kitabı bir hatıra olarak saklamanızı isterim.
Sevgi ve saygılarımla.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
(Mega)
Son düzenleme: