gandor08
Yönetici
- 6 Ocak 2013
- 18,319
- 143,651
Sayın yaşlıkurt kim ne derse ne yazarsa yazsın önemli olan bu forumda olan dostlarınızdır.Biz siz enerjinizi kazanana kadar bekleriz.Saygılar.Çok teşekkürler dostum. Bu bitmez tükenmez enerjine hayran olmamamak elde değil. Benim enerjim ise yavaş yavaş tükenmek üzere?!. Sana sevgi ve saygılarımı yolluyorum.
Çok teşekkürler dostum. Bu bitmez tükenmez enerjine hayran olmamamak elde değil. Benim enerjim ise yavaş yavaş tükenmek üzere?!. Sana sevgi ve saygılarımı yolluyorum.
Yukardakilerden öte ben bu forumda birbirlerini tanımadan dost olabilmeyi de öğrendim. Bu bile bana yeter.
Ben her ne yaparsam yapayım önce kendim istediğim ve zevk aldığım için yapıyorum. Gerisi teferruat bence. Beğenilmiş beğenilmemiş, yorum yapılmış, yapılmamış, hiçte umurumda değil. Burda bir sürü insanın umurunda da değil zaten.
Yukardakilerden öte ben bu forumda birbirlerini tanımadan dost olabilmeyi de öğrendim. Bu bile bana yeter.
Bazen insanın canını sıkan olaylar olabiliyor. Şöyle düşünün her zaman evimizde ailemizde de bazen huzur olamayabiliyor, ama zaman her şeyin çaresidir.
Ben her ne yaparsam yapayım önce kendim istediğim ve zevk aldığım için yapıyorum. Gerisi teferruat bence. Beğenilmiş beğenilmemiş, yorum yapılmış, yapılmamış, hiçte umurumda değil. Burda bir sürü insanın umurunda da değil zaten.
Saygılar.