Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Agatha Christie - Şark Ekspresi'nde Cinayet - Gizli Düşman
Bulmaca gibi giriş yaptım. Ama açıklayayım. Sevgili "gandor08"in büyük emeklerle bizlere kazandırdığı "NTV Polisiye Klasikler" dizisinden yaklaşık 2 yıl önce paylaşmış olduğu "Agatha Christie - Şark Ekspresi'nde Cinayet - Gizli Düşman" albümünde 7. sayfa nedense bozuk çıkmış, yazıların okunması bile zor. Oysa diğer sayfalar çok net. Ben de internetten bu sayfanın orijinalini buldum, balonlayıp, yerine konmak üzere sunayım dedim, ama kullandıkları fontun hangisi olduğunu bulamadım. Bu fontun hangi font olduğunu bilen var mı acaba? Bir de Türkçesinin linkini sunarsınız bu sayfayı aşağıda örneğini gördüğünüz Fransızcasının üzerinden balonlayabilirim. Aslında bu da mükemmel bir çözüm olmaz, zira Fransızcasında renkler biraz farklı. Bu nedenle daha pratik bir çözüm de şu olabilir: Belki sevgili "gandor08" bu sayfadaki bozukluğun nedenini bulup sağlamıyla değiştirebilir.
Bu arada "gandor08"e emekleri için tekrar teşekkür edeyim. Ellerine ve gözlerine sağlık sevgili üstadım.
Albümdeki bozuk sayfa (sayfa 7)
Oysa albümdeki diğer sayfalar düzgün
Bozuk sayfanın Fransızca düzgün bir versiyonu (ama renkler farklı)