Alf Sabah Gazetesi Eki Sayı 02 - Kar Yağdı Böyle Oldu...

Subzero

Süper Üye
26 Tem 2010
1,263
16,800
alfuzaygezisisay2karyad.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
P

panda78

Alf çizgi romanını görünce duygulandım bir an(Çok sürmedi ama)

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,228
4,846
Arkadaş, öncelikle bayramın kutlu olsun da; doğrudan sitem edeceğim. Ben bu siteye üye olduğumdan beri çok az çr'nı indiriyorum, benim hoşuma giden bu işe gönül veren dostların yaptıklarını görüp elimden geldiğince ve haddimi bilerek destek olmak . Zamangezgini dostuma da belirttiğim gibi emek hırsızlarının her zaman karşısındayım. Ama mesaj yazmadan göremezsiniz demek de, e ayıp olmuyor mu :(. Doğrudan elmalarla armutları aynı sepete koyduğun gibi kendini de bu çıkar çarkının dişlilerinden biri yapıyorsun. Yapmasan iyiydi, eline sağlık :(.

harp55

Çeviri & Balonlama
27 Eki 2009
1,841
6,343
Pandora1972 biraz fazla sert yazssa da zamanında benimde tasvip etmediğim bir şeydir. şarta baglamak. bağlamamak daha iyi.

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,554
29,052
İzmir
Arkadaş, öncelikle bayramın kutlu olsun da; doğrudan sitem edeceğim. Ben bu siteye üye olduğumdan beri çok az çr'nı indiriyorum, benim hoşuma giden bu işe gönül veren dostların yaptıklarını görüp elimden geldiğince ve haddimi bilerek destek olmak . Zamangezgini dostuma da belirttiğim gibi emek hırsızlarının her zaman karşısındayım. Ama mesaj yazmadan göremezsiniz demek de, e ayıp olmuyor mu :(. Doğrudan elmalarla armutları aynı sepete koyduğun gibi kendini de bu çıkar çarkının dişlilerinden biri yapıyorsun. Yapmasan iyiydi, eline sağlık :(.

Değerli Subzero'nun amacının mesaj yazımını arttırmak olduğununu düşünüyorum. Yoksa herhangi bir şart ortaya koymuşluğumuz olamaz. Mesaj yazmadan görülemez ibaresinin sizin yazdığınız gibi bir şekilde yorumlandığını düşünmemiştim. Demekki daha ince düşünmek icap ediyormuş.

Böylelikle link doğrudan ana mesaja eklendi. Keyifli okumalar.