misterno
Onursal Üye
- 7 Ara 2009
- 2,379
- 18,042
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Üstad resimler çoğu ters bir aşağıya bir yukarıda haberin olsun ben kendiminkini hep düzellttim.
Üstad rar prg güncelle.Vinrar mı kullanıyorsun 7zıpmı.Dosyaları sırala.Sonra sıkıştır ve cbr yap.Senin resim göstrerme hangi prg ile bakıyorsun ters olan resmi otomatik döndürüp öyle göstermesin prg çıkınca tersler yine ortaya çıkabilir hangi işletim sistemini kullanıyorsun bütün resim prg lerinde düzeltme çubukları var.
üstad ters olanları düzeltmiştim ben ama neden öyle oluyor anlamadım.Klasör içinde bakınca bi terslik yok ama cbr yapınca dediğin gibi bazıları ters çıkıyor.Üzerinde çalışırız bakalım.
Tv'de 7 Gong kapandıktan sonra Hürriyet gazetesi eki olarak bir süre devam etmişti. Güzel sayı için teşekkürler.
16 ekim 1993-14 mayıs 1994 arası tv'de 7 hürriyet gazetesinin eki olarak çıkmış. 21 mayıs 1994-ağustos 1998 arası da tekrar 9 aralık 1990-9 ekim 1993 arası kullandığı teleskop ismine geri dönmüştü.
Üstad kusura bakma geç dönüş için.Bende dediğin gibi yapıyorum.Otomatik değil ben düzeltiyorum ters resimleri.Klasörde bakınca bi terslik yok resimlerde.Winrar ile sıkıştırıyorum cbr yapıp açınca gene eski halini alıyorlar.Win.10 uygulamasını kullanıyorum.Rica etsem dergiyi tekrar indirip cbr yapmadan rardan çıkarıp baksan resimlere nasıl durum.
Üstad rar prg güncelle.Vinrar mı kullanıyorsun 7zıpmı.Dosyaları sırala.Sonra sıkıştır ve cbr yap.Senin resim göstrerme hangi prg ile bakıyorsun ters olan resmi otomatik döndürüp öyle göstermesin prg çıkınca tersler yine ortaya çıkabilir hangi işletim sistemini kullanıyorsun bütün resim prg lerinde düzeltme çubukları var.
Biraz konu dışı olacak da 1993 yılına ait Teleskop dergileri sizde var mı? Ya da nasıl bulabilirim? Bildiğiniz bir yer var mı? Büyük şehirlerden birinde değilim ne yazık ki.
Bu tv teleskop 1998 yılında tv magazin e dönüştü sanırım.Hangi sayıda oldu bu dönüşüm biliyormusunuz?maalesef elimde yok 1993 teleskop dergileri elimde 1997 ve 1998 teleskop dergileriyle 1999 hürriyet tv magazin dergileri var.
Sorumun cevabı elimde mevcutmuş zaten
Bu tv teleskop 1998 yılında tv magazin e dönüştü sanırım.Hangi sayıda oldu bu dönüşüm biliyormusunuz?