Ravage
Çeviri & Balonlama
- 13 Ağu 2009
- 329
- 3,687
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Özet : Caleb, Harlan'dan; kolay yoldan ünlü olmak için Cinlerden medet ummuş bir grup yazara yardım etmesini ister.Yazarlar yıllar önce aradıkları Cin'i Fas'ta bulmuşlardır ve dilekleri gerçekleştirilmiştir.Ne varki Cinimiz hapsedildiği lambadan çıkacak ve yardımlarının karşılıksız bırakan bu yazarlardan intikam almak isteyecektir.
Edit : Arkadaşlar bugün aldığım bir kaç özel mesajda bahsedildiği üzere şu ayak takımı vip siteler taramalarımı yürütüyor, üstüne iki crop bir damga ile ben bastım diye yayınlıyorlar.Daha önceden buna pek önem göstermedim, hadi alsınlar hiç değilse tarayanın ismini versinler biraz saygı gösterirler belki dedim ama bir tane bile göremedim.Bu nedenle taramalarım bundan böyle şeffaf bir çizgidiyari.com damgalı olacak.Mümkün olduğunca okumanızı engellememek üzere uğraştım.Umarım zorluk çekmezsiniz.Ne yazık ki emek hırsızlığını ancak bu tip yöntemlerle engelleyebiliyoruz.Yeni link şu an yükleniyor biter bitmez koyacağım.
Hala çalmak isteyen adamlar varsa da oturup kekoshoplarında benim 6 saniyede hallettiğim işi saatlerce pixel pixel oynayarak benim diye yayınlayabilirsiniz, En azından gururla çaldım diyebilmeniz için.
Son düzenleme: