Conan Lal Kitap DHC Renkli Seri Sayı 01 - Karanlık Tepelerin Eteğinde (2013)

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,101
37,248
İstanbul
image01350x544.jpg
image05350x544.jpg

image23350x544.jpg

Bu serinin tamamını fırsat buldukça yenileme arzusundayım. Muhtemelen ertuğrul üstadımın yardımına başvuracağım. :) Hem benden daha iyi düzenliyor, hem de hızlanırız.

Keyifli okumalar!

Son düzenleme:
12 Şub 2010
15,006
545,757
Yenileme harekatında siftah, sayı 01

Kolay gelsin sevgili Nihat

Conan severlerin fikrini almak istiyorum bu seri hakkında

Bu serideki kimi maceralar sanki eskiden yayınlanmış kimi maceraları adaptasyonu gibi. Sanki eski senaryo biraz değiştirilerek yeniden çizilmiş gibi.

Baskı, kağıt kalitesi harika, renklendirme de öyle. Ama Conan o kadar kötü çizilmiş ki Bary Smith'in çizgilerini bile arattı bana. Bu nedenle diğer seriden Conanları tekrar tekrar her vesile ile okumama rağmen bu seriyi ikinci kez okumaya teşebbüs etmedim.

Ama her şeyde bir hayır vardır deyip bu fırsatı kaçırmayacak ve ikinci kez okumaya başlayacağım.

Kimi çizgi romana geç ısınıyor, sonra da çok sevebiliyorum. Conan sevgisi ile bunu da başaracağımı umuyorum. Hata sevgili direnc11 ' e arada tarama yaparak destek vermeye çalışacağım.

Tekrar kolay gelsin dostum ve teşekkürler:)

şeker kız candy

Yeni Üye
6 Nis 2012
31
21
Yenileme harekatında siftah, sayı 01

Kolay gelsin sevgili Nihat

Conan severlerin fikrini almak istiyorum bu seri hakkında

Bu serideki kimi maceralar sanki eskiden yayınlanmış kimi maceraları adaptasyonu gibi. Sanki eski senaryo biraz değiştirilerek yeniden çizilmiş gibi.

Baskı, kağıt kalitesi harika, renklendirme de öyle. Ama Conan o kadar kötü çizilmiş ki Bary Smith'in çizgilerini bile arattı bana. Bu nedenle diğer seriden Conanları tekrar tekrar her vesile ile okumama rağmen bu seriyi ikinci kez okumaya teşebbüs etmedim.

Ama her şeyde bir hayır vardır deyip bu fırsatı kaçırmayacak ve ikinci kez okumaya başlayacağım.

Kimi çizgi romana geç ısınıyor, sonra da çok sevebiliyorum. Conan sevgisi ile bunu da başaracağımı umuyorum. Hata sevgili direnc11 ' e arada tarama yaparak destek vermeye çalışacağım.

Tekrar kolay gelsin dostum ve teşekkürler:)
Ben Conan'a ilk bu seri ile başladım ve sevdim. Yalnız kanımı donduran sahneler yok değildi. Mesela Hiperborea macerasındaki o korkunç efendilerin korkunç veda günü ritüelleri.:eek::eek: