Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Conan Alfa Yayınları İlk Fasikül Serisi(1980-1981)Sayı 63
Bir avuç dostun,
iki elin parmakları kadar insanın çabası
belki de Türkiye'nin kendiliğinden oluşan büyük bir zenginliği haline gelecek..
Herkese açık..
Kolayca ulaşabileceği bir uzaklıkta..
Katkısı olanlar çok yaşasın..
Sağol dostum..
O günlerde dergiyi hemencecik okuma telaşıyla kesici bir şey bulmak için bile vakit kaybetmeye sabrımız yetmez, o sayfaları açarken elimizin yan tarafını kullanırdık çoğu zaman. Ne güzel heyecanlardı ama! Sen o tadı yakın zamanda yeniden yaşayacak kadar şanslıymışsın Doruk. Eh biz de sayende okuyabildiğimiz Conan ile yetinebillecek kadar büyüdük artık.
Çok sağol...
Sevgili doruk azmetti, bu Conan serisini bitirecek gibi gözüküyor.
Ben Alfa Yayınları'nı eleştirince kimi dostlar belki kızıyor ama bize pek çok Conan serisi kazandırarak büyük iyilik yapan Alfa'nın kimi serilerinde baskı kalitesi, çeviri-balonlama kalitesi epey problemli. Bu ilk fasikül serisinin durumu görece iyi ama. Sevgili doruk da bunları harika bir tarama ile paylaşınca bize arşivimize güzelce yerleştirmek kalıyor.
Güzel kadını, çirkin cadısı, kolayca kafası kesiliveren düşmanları ve doğaüstü canavarı ile tipik bir Conan macerası. Keyifle okumuştum, her zaman okurum, okuyacağım.