albay
Süper Üye
- 14 May 2010
- 1,143
- 5,116
ingilizce 275 adet renkli çok güzel conan var. ctb 275 lik seri. nerdeyse 6-7 aydır bir balonlayan olsa diye diye boğazım şişti. kimseye bir türlü el attıramadık. balonlamadan da anlamam ama kaç gündür deneme yapa yapa az buçuk birşeyler öğrendim ve kıt bilgimle birşeyler yapmaya çalıştım. ben başlayımda bir şekilde yapmaya başlanır diyede umdum. gerisinin geleceğinden ve 275 lik seriyi burda görmek istediğimden konuyu bu bölüme açtım. ssoc nin altında buna yer açılsa , birer-ikişer yavaş yavaş dolsa .. ne iyi olurdu. siftah benden bereket allahtan.
Bu ilk yaptığım balonlamaydı. ama soradan biraz uğraştıkça daha iyi yaptığım çalışmalar oldu. diğer balonlamacılarında yaptıklarını görünce bu çalışma bana o kadar dandik ve basit ötesi geldiki. Kendimden utandım valla bunuda balonlama diye koyduğum için . yeniden uğraştım, daha güzel birşey çıktı.
hikayenin aslını bozmamakla beraber balonlara kendi yorumlarımıda kattım. darkness alternatif link koymuş, yeni gördüm . buda alternatifin alternatifi bi link olsun. ( eski linki kendime ibret olsun diye silmiyorum. ben olsam bu linki indirirdim. bu güzel oldu çünkü )
YEPİSYENİ EN MUHTEŞEM LİNK AŞŞAĞIDA. ORDA
Bu ilk yaptığım balonlamaydı. ama soradan biraz uğraştıkça daha iyi yaptığım çalışmalar oldu. diğer balonlamacılarında yaptıklarını görünce bu çalışma bana o kadar dandik ve basit ötesi geldiki. Kendimden utandım valla bunuda balonlama diye koyduğum için . yeniden uğraştım, daha güzel birşey çıktı.
hikayenin aslını bozmamakla beraber balonlara kendi yorumlarımıda kattım. darkness alternatif link koymuş, yeni gördüm . buda alternatifin alternatifi bi link olsun. ( eski linki kendime ibret olsun diye silmiyorum. ben olsam bu linki indirirdim. bu güzel oldu çünkü )
YEPİSYENİ EN MUHTEŞEM LİNK AŞŞAĞIDA. ORDA
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ilk yaptığım acemilik balonlamam
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: