Conan - The Bargain - Pazarlık (Ç&B)

ilkhantok

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Ara 2010
1,981
30,411
Mersin
Robert E. Howard's Savage Sword. serisindeki Conan maceralarına devam

RobertE.HowardsSavageSword007-001.jpg

RobertE.HowardsSavageSword007-033.jpg

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
3,027
13,821
Tebrikler ilhantok. Çok hızlı bir şekilde ilerliyorsunuz. Conan'ın lokomotifi sizsiniz, biz de katar olarak arkanızdan gelebiliyorsak ne mutlu.

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
3,027
13,821
Önce mesaj yazıp sonra indirelim deyince ikinci bir mesaj yazmak zorunda kaldım. Linki indiremiyorum, belki geçici bir sorundur bilmiyorum.

ilkhantok

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Ara 2010
1,981
30,411
Mersin
Sevgili İlkhantok ve sevgili Ekenciz...... çok güzel ve umut verici hareketler bunlar. Bu arada 5.sayıdaki Conan her ne kadar Conan gibi olmasada adı yine Conan........
����������
Dostum, talep üzerine :Ğ:Ğ:Ğ tekrar listeye ekledim ama şimdilik çevirisi konusunda söz veremiyorum, sıranın bayagı gerilerinde yer alıyor :Ğ:Ğ:Ğ, ama bir hayırsever çevirirse balonlamasını seve seve yaparım;)

ilkhantok

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Ara 2010
1,981
30,411
Mersin
Tebrikler ilhantok. Çok hızlı bir şekilde ilerliyorsunuz. Conan'ın lokomotifi sizsiniz, biz de katar olarak arkanızdan gelebiliyorsak ne mutlu.

Dostum, öncelikle linki kontrol ettim bende bir sorun görünmüyor ikincisi, övgün için teşekkürler ama ufak bir hata var , sen katar değil olsa olsa lokomotifin diger motoru olabilirsin tıpkı çeviri yapan diger dostlar gibi, biz şimdilik makinistin şapkasını taktık :rolleyes::rolleyes:

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,746
44,832
denize sıfır
İzmir'de Ayvalık tostu yapan bir yerle görüşme halindeyiz.:D
Başka türlü işin içinden çıkamayacağız.
Tebrikler sevgili dostum, keyifle takipteyiz.:)

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,478
27,526
Coan pazarlık yapar mı?Hımm belki de yapar.En iyisi okuyup öğrenmek.
Teşekkürler dostlar...