- 10 Kas 2014
- 249
- 12,013
Sayfa sayısının çokluğu ve balonların fazlalığı, orjinal taramadaki beyaz ayarının bozuk ve renklerin soluk olması derken beni şimdiye kadar en çok zorlayan balonlama bu oldu. Ancak bu zamana kadar balonlarken bu kadar zevk aldığım başka bir çalışma da olmadı. Hikayeden midir, Mike Docherty'nin dinamik çizimlerinden midir yoksa "Conan The Barbarian" serisinin Türkçeye çevrilmemiş son sayısını Türkçe olarak hazırlıyan ekibin bir üyesi olmaktan mıdır, açıkçası sebebini tam bilemiyorum ama gerçekten çok keyifli bir çalışmaydı benim için. Bu çalışmanın oluşmasında büyük katkıları olan Hüseyin Aksakal'a çeviri ve Shoryuken'e de klavye başında döktüğü ter için çok teşekkür ediyorum. Afiyetle okuyunuz...
Not: (Fontu beğenenler için) Bu maceradaki çizimlere uygun olduğunu düşündüğüm için kullanmak istediğim ancak Türkçeleştirilmiş halini bulamadığım için kendim Türkçeleştirdiğim UnmaskedBB fontunu aşağıdan indirebilirsiniz.
Not: (Fontu beğenenler için) Bu maceradaki çizimlere uygun olduğunu düşündüğüm için kullanmak istediğim ancak Türkçeleştirilmiş halini bulamadığım için kendim Türkçeleştirdiğim UnmaskedBB fontunu aşağıdan indirebilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.