trutalbruth
Çeviri & Balonlama
Çok güzel bir macera. CTB'nin incilerinden. Bu bölümde Delmurio ve Tetra'ya veda ediyoruz. Bundan sonra göreceğiniz Tetra... neyse ben bir şey demiyorum, 179'dan okumaya devam edin
Yine her zamanki gibi Alfa'nın sallama çevirisine elimden geldiğince müdahale etmeye çalıştım.
Balon:
The well... Conan...
I fell into the well when nostume reappeared...
Startled me...
Alfa çevirisi:
Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.
Kıytırık ingilizcemle bile bunun yukarıda yazanla zerre alakası olmadığını biliyorum. İşin kolayı bunu balona aynen yazmak. Fakat benim buna içim elvermiyor. Böyle olunca sözlük karıştırıyorum, bilene soruyorum Conan sevgisi adama neler yaptırıyor. Bu gidişle yakında sökücem ingilizceyi
Geçtim 182'ye. Malum yaz zaman az. Bilgisayar başında durmuyorum pek. Yine rötarlı olabilir mazur görünüz.
Yine her zamanki gibi Alfa'nın sallama çevirisine elimden geldiğince müdahale etmeye çalıştım.
Balon:
The well... Conan...
I fell into the well when nostume reappeared...
Startled me...
Alfa çevirisi:
Şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.
Kıytırık ingilizcemle bile bunun yukarıda yazanla zerre alakası olmadığını biliyorum. İşin kolayı bunu balona aynen yazmak. Fakat benim buna içim elvermiyor. Böyle olunca sözlük karıştırıyorum, bilene soruyorum Conan sevgisi adama neler yaptırıyor. Bu gidişle yakında sökücem ingilizceyi
Geçtim 182'ye. Malum yaz zaman az. Bilgisayar başında durmuyorum pek. Yine rötarlı olabilir mazur görünüz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.