Şükrü
Çeviri & Balonlama
Conan the Barbarian - 242 - They Came To Castle Zukala - Zukala Kalesine Geldiler
Bir önceki ara gibi 4 günlük bir aradan sonra yine sizleyim. 3 sayılık Zukala macerasının 2. sayısı :
Bu sayıyı Egehan bebeğe ve foruma ilk katıldığım dönemler bana
büyük yardımlarda bulunan şimdi de hep arkamda olan büyük beyaz
abime hediye ediyorum.
Sayı Özeti: Zukala kalesine gelmişlerdi. Ama Sonja'ya nolmuştu da Lord El-ron ile evleniyordu. Ve yenilmesi zor olan bu kadın nasıl da yenilmişti. Ve sayının bombası Zukala'nın gerçek yüzü belli oluyor. Okumadan geçmeyin diyorum.Unutmadan rica etsem bir de + rap
BİR SONRAKİ PAYLAŞACAĞIM SAYI 3'LÜ ARD ARDA SAYININ 3. SÜ OLAN 243. SAYIDIR. KARIŞIKLIĞI ÖNLEMEK İÇİN YAZILMIŞTIR.
Bir önceki ara gibi 4 günlük bir aradan sonra yine sizleyim. 3 sayılık Zukala macerasının 2. sayısı :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bu sayıyı Egehan bebeğe ve foruma ilk katıldığım dönemler bana
büyük yardımlarda bulunan şimdi de hep arkamda olan büyük beyaz
abime hediye ediyorum.
Sayı Özeti: Zukala kalesine gelmişlerdi. Ama Sonja'ya nolmuştu da Lord El-ron ile evleniyordu. Ve yenilmesi zor olan bu kadın nasıl da yenilmişti. Ve sayının bombası Zukala'nın gerçek yüzü belli oluyor. Okumadan geçmeyin diyorum.Unutmadan rica etsem bir de + rap
BİR SONRAKİ PAYLAŞACAĞIM SAYI 3'LÜ ARD ARDA SAYININ 3. SÜ OLAN 243. SAYIDIR. KARIŞIKLIĞI ÖNLEMEK İÇİN YAZILMIŞTIR.
Son düzenleme: