Şükrü
Çeviri & Balonlama
All Roads Lead To Zamora - Bütün Yollar Zamora'ya Çıkar
Merhaba yine ben Bu hafta paylaşacağıma söz vermiştim ama bu kadar erken beklemiyordum. Çok konuştum bir linki vereyim sonra devam ederim :
Dün akşam paylaşacaktım fakat bugün
matematik yazılım olduğu için dünkü 2 sayfayı bugüne bıraktım. Yani 80-85 gibi bir not da beklemiyor değilim.
Sayı Özeti: Benim bir önceki balonlamamdaki kadroda pek değişiklik yok. Arada 126 sayı ve 2 kış geçiyor ama bizde 4 gün geçti Conan Zamora'da kime rastlıyacak, kimin koruyuycusu olacak, hangi tanıdığa rastlayacak ve nasıl bir tehlikeyle karşılaşıp nasıl bir kötü sürprizle karşılaşacak? hepsi bu sayıda. Unutmadan söyliyeyim tabii ki de devamı bir sonraki paylaşacağım 242. sayıda.
Bu sayıyı: Gulyabani,serifengin,albay, ve say"er abimize,
Raven,Gurselileri,The_Darknes ve Savok amcamıza,
Bayposta dayımıza ve Profesör üstad dedemize
armağan ediyorum.
Bir daha düzeltmeme gerek kalmasın bari yazayım : + rap verirseniz
can-ı gönlüme.
Merhaba yine ben Bu hafta paylaşacağıma söz vermiştim ama bu kadar erken beklemiyordum. Çok konuştum bir linki vereyim sonra devam ederim :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Dün akşam paylaşacaktım fakat bugün
matematik yazılım olduğu için dünkü 2 sayfayı bugüne bıraktım. Yani 80-85 gibi bir not da beklemiyor değilim.
Sayı Özeti: Benim bir önceki balonlamamdaki kadroda pek değişiklik yok. Arada 126 sayı ve 2 kış geçiyor ama bizde 4 gün geçti Conan Zamora'da kime rastlıyacak, kimin koruyuycusu olacak, hangi tanıdığa rastlayacak ve nasıl bir tehlikeyle karşılaşıp nasıl bir kötü sürprizle karşılaşacak? hepsi bu sayıda. Unutmadan söyliyeyim tabii ki de devamı bir sonraki paylaşacağım 242. sayıda.
Bu sayıyı: Gulyabani,serifengin,albay, ve say"er abimize,
Raven,Gurselileri,The_Darknes ve Savok amcamıza,
Bayposta dayımıza ve Profesör üstad dedemize
armağan ediyorum.
Bir daha düzeltmeme gerek kalmasın bari yazayım : + rap verirseniz
can-ı gönlüme.