Moderatör tarafında düzenlendi:
Hatta "Atari 2600 & Commodore 64 dönemi çocuklarıyız!" desek yanlış olmaz..Commodore döneminin çocuklarıyız biz. Hesap makinesinden hallice bu cihaz, hayallerimizi süslerdi. Yeni nesle bunu herhalde anlatamayız![]()
Atari 2600, Commodore 64 ve diğerleri.. Mahallemizde ilk defa atari ve oyun salonu açılmıştı 30 yıl kadar oldu tahminen... Oyun salonu sahibi bir takım değişikliklerle bu klavyeye jeton tertibatı yaptırmıştı..Benim yeğenlerde benden aldıkları harçlıkları saklayıp bunun jetonlarına yatırırlardı.. ne günlerdi.. güzel nostaljiydi, hatırlatanlar sağ olsun var olsun .. O zamanlar uzay aracından kıymetliydi desem yeridir.. :24:
Çocukluğum atari salonlarında geçti desem yeridir. En çok oynadığım oyun da ana karakteri Michael Jackson olan Moonwalker'dı. Herkes Street Fighter oynarken her nedense ben bu oyunun müptelası olmuştum.
Merhaba. Ben oynadığım C64 oyunlarının neredeyse tamamını buldum, hatırladıklarımın tabi.. 1 tanesi hariç, o da Türk oyunuymuş sanırım. Basit bir menajerlik oyunu gibiydi. Sağ, sol, orta gibi seçenekler geliyordu; frikik, penaltı ya da korner atışlarında 90 dakika boyunca... Bu oyunu hatırlayan var mı acaba ?İki adet Commodore ile Amiga ve binlerce oyunu
torunlarıma saklıyorum.
13 cilt Commodore dergisinin (tüm sayılar) arşivimdedir.