Hombre Sayı 01 - Umutsuzluğun Gölgesi(Çeviri ve Balonlama)

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,892
140,900
316rp5v.jpg

paylaşan ve çeviren arkadaşa teşekkürler.

Not:İçinde bazı kareler +18 lik fakat ben orjinali bozulmasın diye dokunmadım indirecek arkadaşlara uyarı açısından belirteyim dedim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Vergilius

Onursal Üye
25 Nis 2009
5,694
4,931
Uyarın yerinde ve gerekli olmuş indirdim ve kitap içeriğine baktım 20li sayfalardan sonra +18 içerik fazlaca var.Teşekkür ederim aziz dostum duyarlı kardeşim.

Subzero

Süper Üye
26 Tem 2010
1,263
16,701
hombrepage.jpg

Merhaba arkadaşlar,
Bildiğim kadarıyla Hombre daha önce ülkemizde hiç yayınlanmadı. Çizeri Jose Ortiz'i Tex'ten hatırlayabiliriz. Keyifli okumalar...

PDF (12 MB.) :
CBR (30 MB.) :

ALTERNATİF:

Çalışma oguzoguz tarafından yapılmıştır. Teşekkürler.

316rp5v.jpg

HOMBRE SAYI 01:

İngilizce Yeniden Basımından Çeviri ve Balonlama:
Hilaliahmer ve Mr.Yer6​

Elimizdeki İngilizce versiyonundan çevirirken, ender de olsa bazı yerlerde anlam kaymaları ve mantıksızlıklar olduğunu farkedişimiz özgün metnin epeyce sansürlenmiş olduğu hissini uyandırdı bizde. Çevirirken bunları gözönüne almaya çalıştık.

Umarım seversiniz..

Not:
oguzoguz mahlası ile foruma katılan arkadaşımız, bizden önce davranmış ama ne gam! :) aynı metnin farklı çevirilerini okumak da ilgi çekici gelebilir...

stoktan

Guest
27 Nis 2010
611
1,006
Acıbadem - İstanbul
Oguzoguz "WhizBang-Roman" font kullanmış, (pdf dosyadan tespit edilebiliyor) çok güzel. Elimdeki "WhizBang" dan daha kaliteli bir font.
Kaynağını (tabi ki Türkçe) bilen var mı?

vefalı

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 May 2009
3,955
77,330
Süpriz oldu...iyikide oldu.Şanssızlıktan yada dikkatsizlikten olmalı böylesine güzel paylaşım gözden kaçmış,indirmeyen dostlarımızada şiddetle tavsiye ederim.
Emeği geçen dostlarımıza teşekkürler ediyorum.