gvngngr
Çeviri & Balonlama
- 9 Tem 2011
- 40
- 554
Catwoman (Kedikadın) #12 (2012) The New 52
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Türkçe Çeviri - Balonlama: gvngngr (Güven Güngör)
Tarayan: Zone-Empire
Yazar: Judd Winick
Çizer: Adriana Melo - Julio Ferreira
Kahramanımız Kedikadın, sıcağı sıcağına Dedektif Alvarez'i ve sokak insanlarını kaçıran Bebekevi(Dollhouse)'nin peşinden gidecek. Son kavgada devreye Gotham'ın Kara Şövalyesi de girecek.
Önceki Sayılar:
Catwoman #11 Türkçe
Catwoman #10 Türkçe
Catwoman #8 #9 Türkçe
Catwoman #6 #7 Türkçe
Catwoman #5 Türkçe #4 #3 #2 #1
Arkadaşlar öncelikle herkesi, neredeyse 4 hafta sonra, tekrardan selamlıyorum. Umarım hikayeyi unutmamışsınızdır, soğumamışsınızdır Kış sezonu biraz böyle ağır geçecek malesef.
Bu sayıyla birlikte kısacık balonlama kariyerimin en zor kapaklarından birini ve bu kapağı yaparken de bütün hayatımın en uzun Photoshop'larından çalışmalarından birini yapmış oldum. Gerçekten meşakatliydi ama yaptıktan sonra izlemesi ayrı bir keyifti Bulmakta zorlandığım kapak fontlarını bulan nireng hocama ayrı bir teşekkürü de borç bilirim.
Bundan sonra çıkan(ve benim çevireceğim) sayı Catwoman #0'dır. Biliyorsunuz ben de çevirmeden önce okumuyorum. Kedi efsanesinin doğuşunu okumak için sizler kadar sabırsızlanıyorum.
Bu arada geçen zaman içerisinde siteme, catwomanturkce.blogspot.com yazdığım haberler de içinizi kıpır kıpır edebilir. Mutlaka göz atın derim :5:
Okuyan, desteğini esirgemeyen herkese gönülden teşekkür ederim.
Moderatör tarafında düzenlendi: