Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Corpus Hermeticum 2 - Yüksek Diyarlar (Çeviri ve Balonlama)
Çok güzel bir fantastik hikaye. İlk kitap günümüzde geçiyordu. İkinci kitapta 2.asıra gitmiş olduk.
Romalılar ve kadim Pict'lerin hikayesi olukça akıcı ve güzel bir çeviri ile aktarılmış. Meraklıları için bir not: Fantastik ögeler barındırmasa da
Öncelikle halographic'i kaliteli kitap tercihlerinden dolayı kutlamak istiyorum. Ve tabi teşekkür ediyorum, bu güzel kitapları Türkçemize kazandırdığı ve bu keyfi bizlerle paylaştığı için.
The Darkness kardeşimin dediği gibi, Centurion ve King Arthur, ki ikisi de çok sevdiğim ve bir kaç kez seyrettiğim filmlerdir, Roma uygarlığının, Galya, Britanya ve İspanyada yaşayan Kelt kabilelerle karşılaşmasının hikâyesidir. Roma'ya nazaran, ilkel sayılabilecek Keltlerin, vahşi bir cazibeye sahip destansı direnişlerinin hikâyesi. Her iki filmde ve Corpus Hermeticum 2'de savaşçı boyalarına bulanmış o vahşi çekici kadın karakterleri bu direnişin ruhunu sembolize ediyor sanırım.
Öncelikle yepyeni bir çizgi romanı bana tanıttığınız için çok teşekkür ederim.
Çok büyük bir emek ve özveri olduğunu düşünüyorum yaptığınız işin
Emek ve paylaşım için tekrar teşekkürler.
Saygılar.