Büyük Deniz Savaşları: Benim gibi tarih ve deniz hastalarına Glenat yayınevinden büyük bir hediye; tarihin en büyük deniz savaşlarının hikayeleri çizgi roman olarak karşımızda. Ne yazık ki hain Fransızlar Preveze'yi değil, Navarin'i seriye eklemişler Olsun, savaşı kaybetmiş olsak da neden kaybettiğimizi okuruz biz de. (Fransızlara kızmamak lâzım, kendi kaybettikleri Trafalgar'ı ilk kitap olarak yayınlıyorlar). Seri 15 Mart'ta başladı, elime geçer geçmez çevrilmeye başlanacak.
Betelgeuse; Geçen ay arkadaşlardan çeviri taleplerini bildirmelerini istemiştim. İlk seri Shoryuken dostumuzun talebi olan Betelgeuse oldu. Hem Aldebaran serisini ilerletmiş olacağız, hem de sitemizdeki bilimkurgu eksikliğini gidereceğiz. Bu seriye Eva Medusa bitince başlayacağız. Diğer arkadaşların taleplerini de sırayla yerine getireceğim inşallah.
Cüceler: Cüceler 7. kitap 15 Nisan'da geliyor. Elflere devam edeceğiz ama ilk göz ağrımız olan cüceler daha öncelikli, zaten kapaktaki cüce hatun da çok fena bakıyor bize, Talion loncası en korkulan lonca zâten.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Betelgeuse; Geçen ay arkadaşlardan çeviri taleplerini bildirmelerini istemiştim. İlk seri Shoryuken dostumuzun talebi olan Betelgeuse oldu. Hem Aldebaran serisini ilerletmiş olacağız, hem de sitemizdeki bilimkurgu eksikliğini gidereceğiz. Bu seriye Eva Medusa bitince başlayacağız. Diğer arkadaşların taleplerini de sırayla yerine getireceğim inşallah.
Cüceler: Cüceler 7. kitap 15 Nisan'da geliyor. Elflere devam edeceğiz ama ilk göz ağrımız olan cüceler daha öncelikli, zaten kapaktaki cüce hatun da çok fena bakıyor bize, Talion loncası en korkulan lonca zâten.
Giriş yap veya üye ol.