cengizgul
Çeviri & Balonlama
- 29 Ağu 2011
- 756
- 1,700
CONAN THE BARBARİAN 267 gecenin içindeki iblisler 266 CI SAYIDA BAŞLAYAN MACERANIN İKİNCİ BÖLÜMÜ. AŞK İHANET BÜYÜ VE BARBARIMIZ TAM ORTASINDA.
Bu aralar fazla vaktim olmasada conan the barbarian serisinin türkiyede yayanlanmamış maceralarının çeviri ve balonlamasına devam ediyorum. aralar açılıyor maceranın devamı gecikiyor ama kusura bakmayın. gerçekten yorgun oluyorum pc ye bakınca bile gözlerim ağrımaya başlıyor. bu gece boşluk buldum çevirinin son kısmını ve düzenlemeyi bitirdim. umarım hoşunuza gider tüm dostlara sevgi ve selamlarımla. hayırlı cumalar ve iyi okumalar.
CONAN THE BARBARİAN 267
ALTERNATİF MEDİDAFİRE
Bu aralar fazla vaktim olmasada conan the barbarian serisinin türkiyede yayanlanmamış maceralarının çeviri ve balonlamasına devam ediyorum. aralar açılıyor maceranın devamı gecikiyor ama kusura bakmayın. gerçekten yorgun oluyorum pc ye bakınca bile gözlerim ağrımaya başlıyor. bu gece boşluk buldum çevirinin son kısmını ve düzenlemeyi bitirdim. umarım hoşunuza gider tüm dostlara sevgi ve selamlarımla. hayırlı cumalar ve iyi okumalar.
CONAN THE BARBARİAN 267
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ALTERNATİF MEDİDAFİRE
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: