cengizgul
Çeviri & Balonlama
- 29 Ağu 2011
- 756
- 1,700
ctb conan the barbarian serisinin 265 inci sayısı daha önce türkiyede yayınlanmamış conan kitaplarından biri daha. daha önce çeviri ve balonlamasını yaptığım maceranın ikinci ve son bölümü bu kitapta yer alıyor.
Bu pazar yağmur yağdı ve bende çeviriyi bitirmeye zaman buldum.
her sayfayı çevirince bir süre ara vereceğim diyorum bazen öylesine zor geliyorki. çevirmek balonlama değilde çeviri kısmı kafami şişiriyor lakin. ah şu yorumlar yokmu dostların içten yorumları,conan sever trutalbruth'un 19 yıllık hasreti, sevgili kartal'ın her zaman ta içinden gelen duyguları, sayer'in candan teşekkürleri, ekencizin dostça yorumları, sevgili albayın heycanı, ccahitkarın içten dilekleri okuyunca, çevirinin zorluğundan kaybolan azmim yerine geliyor. bu kitabı onlara hediye ediyorum.
Mod arkadaşları yazmadım onlar olmasa zaten bu çeviriler hiç olmayacaktı çizgidiyarını böyle bir ortam haline getirdikleri için onlara ben teşekkürlerimi yolluyorum.
herkese iyi günler ve içten selamlarımla.
CONAN THE BARBARİAN 265 BEYAZ MAYMUNLAR : KARA TAHT
İNDİR
ALTERNATİF MEDİA FİRE
boxca.com a sanırım türkiyeden giriş yasaklanmış.
yasak erovisionla ilgiliymiş yarışma bitince kalktı genede bu bilgi dursun ...
NOT: photoshop tavsiyelerine rağmen ben irfanwievden vaz geçemiyorm oldukça basit bir program olmasına rağmen çokda kullanışlı olduğu için bir iki tıkla resim boyutlarını renkleri ayarlamak mümkün oluyor. renkleri özellikle daha iyi yapmadım ki kitabın nostaljik havası gitmesin.
Bu pazar yağmur yağdı ve bende çeviriyi bitirmeye zaman buldum.
her sayfayı çevirince bir süre ara vereceğim diyorum bazen öylesine zor geliyorki. çevirmek balonlama değilde çeviri kısmı kafami şişiriyor lakin. ah şu yorumlar yokmu dostların içten yorumları,conan sever trutalbruth'un 19 yıllık hasreti, sevgili kartal'ın her zaman ta içinden gelen duyguları, sayer'in candan teşekkürleri, ekencizin dostça yorumları, sevgili albayın heycanı, ccahitkarın içten dilekleri okuyunca, çevirinin zorluğundan kaybolan azmim yerine geliyor. bu kitabı onlara hediye ediyorum.
Mod arkadaşları yazmadım onlar olmasa zaten bu çeviriler hiç olmayacaktı çizgidiyarını böyle bir ortam haline getirdikleri için onlara ben teşekkürlerimi yolluyorum.
herkese iyi günler ve içten selamlarımla.
CONAN THE BARBARİAN 265 BEYAZ MAYMUNLAR : KARA TAHT
İNDİR
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ALTERNATİF MEDİA FİRE
Giriş yap veya üye ol.
boxca.com a sanırım türkiyeden giriş yasaklanmış.
Giriş yap veya üye ol.
a girip ordaki youtube görünen kısma indirme için tıkladığınız linki kopyalayıp yapıştırınca girebilirsiniz. ktunnel.com sitesi yasaklanan sitelere giriş sağlayan bir proxysitesidir ktunnel.com üzerinden girdiğinizde bir siteye güvenli giriş yapmış olursunuz virüs vb barındıran siteler pcnize zarar veremez buda bir bilgi olsun.yasak erovisionla ilgiliymiş yarışma bitince kalktı genede bu bilgi dursun ...
NOT: photoshop tavsiyelerine rağmen ben irfanwievden vaz geçemiyorm oldukça basit bir program olmasına rağmen çokda kullanışlı olduğu için bir iki tıkla resim boyutlarını renkleri ayarlamak mümkün oluyor. renkleri özellikle daha iyi yapmadım ki kitabın nostaljik havası gitmesin.
Moderatör tarafında düzenlendi: