Les As Quentil Gentil (Afacanlar) 02 Elma Canavarı (Balonlama)

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
1,928
19,235
Denizli - İstanbul
6GBYXP.jpg

gYGoE1.jpg

zTYq4p.jpg

qcQoFw.jpg

u4GbPm.jpg

Bu macerayı daha önce Milliyet Çocuk Dergileri'nden toparlayıp paylaşmıştım ama o zaman basım kalitesinin düşüklüğü ve tarama kalitesi eleştirilere neden olmuştu. Bu nedenle daha kaliteli bir şekilde tekrar paylaşıyorum...

Beğenmeniz Dileğiyle...

Son düzenleme:

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,899
141,007
Kurabiye canavarını biliyordum:D:D
Şimdi birde elma canavarımız oldu:D:D
Paylaşım ve emeğin için teşekkürler dostum

kartal

Onursal Üye
17 Şub 2011
4,314
4,607
Sevgili Black Bishop,bu forumda her çeşit kitap bulma ve okuma imkanı sağlıyorsunuz bizlere.Çeviri,balonlama,yeniden tarama gibi çok emek sarfederek harika şeyler yaparak her türlü övgünün fazlasını hakeden sizlere ne diyeceğimi bilemiyorum.Teşekkürümü kabul edin lütfen.En iyi akşamlar dilerim.

bakunin

Admin
12 Mar 2009
6,585
74,837
NeverLand
İki dostumuzun emek dolu bu çalışmalarından dolayı kendilerini tekrar tebrik ediyorum.
Ne mutlu bizlere ki, hala paylaşabilmenin verdiği sevinci yaşatan sizler gibi dostlarımız var.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
142,848
Çok teşekkürler verien emek ufak bir şey değil ve meşakkatli bir iş. Emeğinize sağlık.

thorkill

Yeni Üye
26 Mar 2013
131
225
Begenilmez mi dostum,,Hele ki zamanımızda herşey heryer kötülük ve çirkinlikler dolu iken ki(bu arada MARVEL VE DC COMİCS gibi)endüstriyel canavarların yarattığı akıldışı canavar öykülerine göre böyle naif ve güzel çizimler benim için hazine..teşekkürler

Levent 16

Aktif Üye
22 Kas 2011
338
1,781
Çeviri mükemmel. Hiç cümle hatası yok. Türkçe'ye uyarlama bu kadar olur. Ayrıca hurufat ta tam çizgi roman hurufatı. Çizgi Diyarındaki arkadaşlar profesyonel iş yapıyorlar. Teşekkürler.