Bob Morane 32 Mu'nun Büyük Lideri

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
1,928
19,235
Denizli - İstanbul
YPIWQ4.jpg

1d36KH.jpg

rTyXRH.jpg

Gu5P6q.jpg

EbPTop.jpg

Not: Çevirinin bir kısmı Milliyet Çocuk dergilerinden alınmıştır... Kalan sayfaları Sayın SerifEngin çevirerek, bu macerayı okuma şansını bizlere sunmuştur...

Son düzenleme:

altay1944

Onursal Üye
30 May 2009
3,135
4,682
Güzel bir konu güzel bir balonlama.Fakat sanki balonlardaki yazılar kesik kesik duruyor gibi çözünürlükten kaynaklanıyor olabilir mi?Fumetti ve frankofon tercihimizi bir nebze şerbet olduğunuz için emeği geçenlere teşekkürler.

BlackBishop

Çeviri & Balonlama
16 Eki 2010
1,928
19,235
Denizli - İstanbul
bu ekibin elinden ne kurtulabilirki:)hemen bakıyorum elinize sağlık:)

Ekibin parçası olmanızı sabırsızlıkla bekliyorum Sayın Büyük Beyaz ;)

Altay1944 de cevaben; demek istediğinizi tam anlayamadım ama herhalde Fonttan da kaynaklanıyor olabilir... Ama emin olun ki Milliyet Çocuktaki fontları ve balonlamayı görseniz....

Son düzenleme:

büyük beyaz

Yönetici
Çeviri & Balonlama
E-Dergi Takımı
17 Ağu 2009
17,746
44,832
denize sıfır
gizemli bir senaryo,harika çizimler ve akıcı bir çeviri..:)çok keyifliydi ..teşekkür ederim kaymaklı kadayıflarınızı gönderiyorum.:)

bsy7u2opiki3muvgn.jpg

ertuğrul

Admin
5 Nis 2009
24,899
140,999
Harika bir ekip,güzel bir kitap,daha ne söylenebilinirki
Devamının olması dileğiyle,emeği geçen herkese teşekkürler

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,999
22,609
Sarıyer
İndirdim, okudum, çok beğendim. Elinize sağlık; çeviri ve balonlama mükemmel. Demek ki artık sayenizde Fransızca dergilerinde Türkçe'lerini okumaya başlayacağız.

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,554
29,042
İzmir
Önce Hans şimdi de Bob,
Frankofonlara el atmanıza sevindim ve çalışmanızı beğendim.
Ekip çalışmalarını her zaman severim.
Yeni projelerinizde başarılar ve kolaylıklar dilerim.

savok

Admin
30 Eki 2009
20,016
85,145
Kasımpaşa
serifengin
filmografi
BlackBishop
üç isim
birbirini burada tanıyan
üç dost yürek
Bir araya geliyor ve
mükemmel bir iş ortaya çıkarıyorlar..
Sağolunuz.

serifengin

Onursal Üye
23 Eki 2009
2,616
6,113
İstanbul-İzmir
sevgili arkadaşlarım sağolsunlar ismimi zikretmişler.. asıl işi yapanlar balonlamaları temizleyenler dolduranlardır bana göre..
ilk deneyimimle ufacıkda olsa yardımcı olmuşum ne mutlu bana.
bu işleri senelerdir yapanların ne zorluklar çektiğinide böylece öğrenmiş bulundum:)
eser bir hayli eski tarihli olduğundan terimler ve benzetmelerde sıkıntı yaşadık azda olsa ama bu gönlü zengin insanlara keyifli zaman geçirtebildiysek ne mutlu bizlere...

P

panda78

Çok güzel bir çalışma olmuş, daha güzel nasıl olabilirdi diye baktığımız zaman konuşma balonlarında ve bilgi kutularında farklı fontlar kullanılsaydı göze daha hoş gelirdi diye düşünüyorum. Emek ve paylaşım için teşekkürler.