Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kapaktaki kızılderili şefi ne kadar gerçeğe yakın ise,
vampir görünüşü verilmeye çalışılan maske de bırakın korkunçluğu bir o kadar komik duruyor.
Paylaşım mı; her zamanki gibi nadir ve harika...
Sayın "Profesör"e yürekten teşekkürlerimi tekrarlıyor,
saygılarımı sunuyorum.
Yaklaşık iki haftadır geçici olarak bulunduğum şehirden İstanbul'a gelmek zorunda kaldım. Sevgili torunuma cerrahi müdahale gerektiği için ( Amerikan Hastanesi'nde Prof. Dr. Ömer Faruk Ünal tarafından gerçekleştirildi. ) İstanbul'dayız. Cuma günü 16 Ocak 2015'te operasyon gerçekleşti. İstanbul'daki evde internet yoktu. Başvuru yapılmıştı ancak 17 Ocak 2015 tarihinde saat 17'de bağlanabildi. Şimdi sitemize erişebildim.
Değerli dostların uyarısı yardımı ile de adıma sunduğun bu güzelim eserden haberdar oldum.
Onur duydum. Sunduğun hediyeyi tüm arkadaşlarla birlikte sadece bilgisayarıma değil gönlüme de kaydettim.
Özürlerimin kabulü isteğimle , saygılarımı ve teşekkürlerimi sunar esenlikler dilerim.
Değerli dostum
Özürlük bir şey yok
Naçiz ithaf, zaten size teşekkür içindi
Önce aile, iş, sağlık
Ondan ayırabildiğimiz zamanımızı en büyük keyfimiz olan Diyara veriyoruz
Kendimizi zorunlu, görevli hissedersek keyfimizin azalma süreci başlar
Görevli değil, gönüllüyüz
Böyle bakarsak gerilim, hırs, negatif düşünce kendiliğinden yok olur
Torununuza Allah'tan acil şifalar diliyorum. İnşallah ameliyat başarılı geçmiştir.
Selamlar, saygılar ...