Uzay Yolu Alfa Yayınları Haftalık Dergi Sayı 16

Gulyabani

Yönetici
15 Ara 2010
4,994
22,818
Sarıyer
Değerli dostlarım;

Değerli ve gerçekten sevdiğim dostum Savok'un gazı ile bazı serilerde elimde bulunan çizgiromanları "gulyabani tarayacak" şeklinde yazmaya başlamıştım ki, bunun benim için çok uygun olmadığını "beklenti" olmasa bile "beklenti olabilme" durumunun bile beni rahatsız ettiğini görünce listelere şu tarayacak diye "sanal adımı" bile yazmaktan vazgeçtim. Çevirilir de girince işin içine uçsuz bucaksız ve sürekli genişleyen bir alemde 5 - 10 bin eksik çizgromanı taramanın derdine düşmüş bir avuç delinin gülünç durduğunun da farkındayım ama bu saatten sonra yapacak bir şey yok, deli deyin geçin...

Sevgi & saygı

uzayyolu1601.jpg

pandora1972

Süper Üye
1 Ağu 2012
2,228
4,862
İşte bu ilgi alanıma girer. Sevgili Gulyabani, Erasmus'un "Deliliğe Övgü" isimli kitabını okuduğunuzu varsayarak "ne mutlu delilere", diyorum. Teşekkürler.

cngz1

Aktif Üye
3 Ara 2011
92
9,459
İstanbul
O sevgili dostum Gulyabani uzay yolu harika ilk mesajın benden olsun teşekkürler eline sağlık Pandora benden hızlı çıktı birinciliği kaptırdım

savok

Admin
30 Eki 2009
20,014
85,700
Kasımpaşa
Bu yazıya hemen cevap yazamadım,
sanki biraz taramaya veda gibiydi, üzüldüm
Boğazım düğümlendi,
sonra deliliğe vurmak en iyisi..
Delidir 5000 kitabı da tarar,
delidir ne yapsa yeridir,
Deli deliyi görünce
neyse dostum,
ellerin dert görmesin..

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,165
78,348
hiçbiryerde :)
forumdaki akıl hocalarından,pratik fikirlerin adresi
diyebileceğim sevgili gulyabani de savok'un
dediğine geldi.deli olmasak ne işimiz var burda!
eline sağlık,aklı başında,mantıklı arkadaşım.

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,132
37,499
İstanbul
Kaptanın Seyir Defteri bu kez "Kaybolan Gemiler Müzesi"ni kaydetmiş.

Biz de burada "Kaybolan Çizgi Romanlar Müzesi" kurmaya çalışıyoruz, hiçbir çizgi roman kaybolmasın diye. Bizim müzeden eser çıkarmak serbest. Müzeye girişin de, müzeyi gezmenin de, müzeden bir şey almanın da bedeli yok.

Tüm müzeler böyle olmalı :)

Sağolasın üstadım.