Conan Alfa Yayınları Çizgi Roman Dergisi"Kara Kıyıların Kraliçesi Serisi" Sayı 10 - Kraliçe ve Korsanlar

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,479
27,539

2hf88qt.jpg
292bb41.jpg

Macera isimlerini de destan gibi yazmışlar. :)
Güzel bir hafta sonu diliyorum...

Conan'da mutlaka bayıldığım çizimler oluyor.Görsellik anlamında izninizle konunun içerisinde de sunuma renk katması açısından paylaşmak istiyorum.

2cxdwr8.jpg
2881tmo.jpg

300 dpi. orjinal taramayı paylaşıyorum.

SAVOK dostumuzun adına ithafen.

Conan ve çizgilere gönül vermiş dostlarıma saygılarımla...

mega.co

dosya.co

mediafire

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,061
20,586
Kamlançu
Conan'ın maceraları kadar güzeldir çizimleri. Bazı yerlerde "Conan da bir şey anlatmıyor ki, işi gücü hep karı-kız" şeklinde anlamsız yorumlar görüyorum. Muhtemelen Conan okumayıp sadece kapak resimlerini görmüş kişilerin yorumları bunlar :D
Teşekkürler üstadım, ellerinize sağlık.

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,366
142,855
Aslında eski çağ medeniyetlerinin gizeminden tutta günlük yaşam tarzları hakkında detaylı çizimlerim bulunduğu maceraları içeriyor.

Bence herkesin okuması lazım. Bir sürü eser bence conan dan kaynaklanılarak ortaya çıkmıştır.

Teşekkürler üstadım.

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,726
26,130
ordu-turkey
Kırklareli beledidiyesi conanı fahri hemşehri yapmış.
Yeni Şafak Resmi Olarak Duyurdu: CONAN Kırklareli'li
Kırklareli vilayetinin fahri vatandaşı CONAN The Barbarian... Artık bu bilgi resmi olarak şehir tarihçesinde de yer alıyor:

Kaynak - Yeni Şafak
...

Tarihçesi:

Tarihsel süreci Anadolu'ya göre daha farklı olan ve Anadolu'yu biraz daha geriden takip eden Kırklareli, MÖ I'inci bin başlarındaki Trak kavimlerinin göçleriyle günümüze ulaşan şekillenmesine kavuşmuş. Bu dönemden itibaren güçlü Trak kabilelerinin yerleşim merkezi olan Kırklareli, MÖ 5'inci yüzyıldan sonra Odris Kabilesi etrafında birleşen kabilelerin oluşturduğu devletin merkezi olmuş. Bu krallığın son kralı Kotys'in ölümü üzerine Makedonya kralı Kral II. Philip, Trakya'ya saldırarak Odris Devleti'ne son vermiş. Daha sonra sırasıyla Büyük İskender, Romalılar ve Bizans egemenliğine giren bölge; İskit, çizgi roman dünyasının ünlü karakteri olan Conan'ın kavmi olan Kimmer, Ostrogotlar, Hunlar, Bulgarlar, Peçenekler ve Haçlı Orduları'nın da istilalarına uğramış. Osmanlı Devleti'nin Balkanlar'a yayılma politikaları içinde 1362 yılında I. Murat döneminde Osmanlı topraklanna katılan Kırklareli, Edirne vilayetine bağlı bir sancak haline getirilmiş. Bugünkü ismine 1924 yılında, TBMM'de alınan kararla kavuşmuş. Konu hakkında çrop bloğuna teşekkür ederim.Haberin olduğu link:

prince

Onursal Üye
20 Ağu 2012
4,479
27,539
Conan'ın maceraları kadar güzeldir çizimleri. Bazı yerlerde "Conan da bir şey anlatmıyor ki, işi gücü hep karı-kız" şeklinde anlamsız yorumlar görüyorum. Muhtemelen Conan okumayıp sadece kapak resimlerini görmüş kişilerin yorumları bunlar :D

Conan'da her ne kadar doğa üstü olaylar var gibi görünsede Conan doğa üstü biri değil.Doğanın kurallarına karşı savaşmıyor adam anı yaşıyor. :)
Zagorcu dostlar kızmasın sakın,işimiz latife.Darkwood'u öttürecem, yanımda saçını süpürge eden bir manitayla o kale senin bu kale benim gezemeyeceğim.Oturur ağlardım.:D

Kırklareli beledidiyesi conanı fahri hemşehri yapmış.
Yeni Şafak Resmi Olarak Duyurdu: CONAN Kırklareli'li
Kırklareli vilayetinin fahri vatandaşı CONAN The Barbarian... Artık bu bilgi resmi olarak şehir tarihçesinde de yer alıyor:

Yakışır Kırklarelimize.Conan'a da yakışır.:)