Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Hiçliğin ortası"...
"oku beni" diyen dikkat çekici bir başlık...
"uzung" kardeşim tarayıp düzenlediyse okumadan geçilmesi de ayrı bir hata olur.
Teşekkür ediyor,
saygılarımı iletiyorum.
İlk sayıyı okumuştum sadece,
hikaye bence de olgun bir fikirden
yola çıkıyordu, olağanüstü durumlarda
insanlar neler yapar?
Lost dizisini hiç izlemedim, bana
yürüyen ölüler'i çağrıştırdı bu konu.
Artık ikinci sayıdan devam etmem lazım.
Teşekkür ederim hocam...
-Kitabın adı Karavandan ziyade Kervan ya da Konvoy olmalıymış
-Farklı çizerler çizdiği için çizgiler bir bölümde iyi, bir bölümde kötü, başım döndü.
-Ana tema ilgi çekici iken, yan hikayeler bana çok yavan ve sıkıcı geldi. Bana ne konvoydaki eski bir şarkıcının gençliğindeki aile yaşantısından. Bir kitap boyunca flash-back'le neredeyse her yerli dizide karşımıza çıkan bir konu ile eski bir polisin yaşadığı travma neticesi alkolik olup karısını ve kızını dövmesini okuyoruz. İyi de bize ne, esas konu ve öğrenmemiz gereken neden nest point halkını askerler bir yere doğru konvoy halinde götürüyor sorusu iken, karakterlerin aile yaşantısını uzun uzun okumak, bana biraz zorlama ve sıkıcı geldi. Her sanatsal üründe film, kitap vs benim kriterim eseri yaratan acaba eseri okuduğunda kendi zevk alıyor mu sorusudur? Karavan'ın yaratıcılarının özellikle şu yan hikayelerde kolaylıkla evet diyemeyeceklerini düşünüyorum.
-Seriyi daha bitirmedim ama, sonuç olarak yaratıcıları birşeyler yapmaya çalışmakla birlikte çok da başarılı bir proje gibi görünmedi bana, çizimleri de ilk bölümün çizeri dışında çok iyi bulmadım.